Ο Frank Garcia παραδίδει μαθήματα λίγο πριν τους Πανελλήνιους Αγώνες

By

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Frank Garcia, θα συμμετέχει στους Πανελλήνιους Αγώνες 2017 όπλων χειρός, που θα διεξαχθούν στο σκοπευτήριο Κορίνθου με διοργανωτή τον Όμιλο Αθλητών Σκοποβολής Κορίνθου.

Κατά την παραμονή του στην Ελλάδα ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ένας από τους καλύτερους προπονητές στον χώρο της σκοποβολής θα πραγματοποιήσει διήμερο σεμινάριο σε ολιγομελή τμήμα των 6-7 σκοπευτών λίγες ημέρες πριν τους Πανελλήνιους Αγώνες, την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017. Το πλεονέκτημα του ολιγομελούς τμήματος είναι το γεγονός ότι θα έχει την δυνατότητα να εκτιμήσει και να διορθώσει λάθη ή προβλήματα των σκοπευτών, ώστε να βοηθήσει στην σκοπευτική τους εξέλιξη.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 350 ευρώ το άτομο και θα χρειαστούν 1000 φυσίγγια, επίσης είναι απαραίτητο ο κάθε συμμετέχων να φέρει τον προσωπικό του εξοπλισμό.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διοργανωτή σύλλογο.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα