Ο Frank Garcia παραδίδει μαθήματα λίγο πριν τους Πανελλήνιους Αγώνες

By

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Frank Garcia, θα συμμετέχει στους Πανελλήνιους Αγώνες 2017 όπλων χειρός, που θα διεξαχθούν στο σκοπευτήριο Κορίνθου με διοργανωτή τον Όμιλο Αθλητών Σκοποβολής Κορίνθου.

Κατά την παραμονή του στην Ελλάδα ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ένας από τους καλύτερους προπονητές στον χώρο της σκοποβολής θα πραγματοποιήσει διήμερο σεμινάριο σε ολιγομελή τμήμα των 6-7 σκοπευτών λίγες ημέρες πριν τους Πανελλήνιους Αγώνες, την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017. Το πλεονέκτημα του ολιγομελούς τμήματος είναι το γεγονός ότι θα έχει την δυνατότητα να εκτιμήσει και να διορθώσει λάθη ή προβλήματα των σκοπευτών, ώστε να βοηθήσει στην σκοπευτική τους εξέλιξη.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 350 ευρώ το άτομο και θα χρειαστούν 1000 φυσίγγια, επίσης είναι απαραίτητο ο κάθε συμμετέχων να φέρει τον προσωπικό του εξοπλισμό.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διοργανωτή σύλλογο.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Σταθερός Στόχος

Αυτό το Σαββατοκύριακο τελικά οι αγώνες της ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

Ένα μήνα μετά την αναβολή των διασυλλογικών αγώνων αεροβόλων όπλων Α κατηγορίας του Σκοπευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ», οι οποίοι...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Γαμπιεράκης Γιώργος & Μακράκη Ειρήνη πρωταγωνιστές των ΛΣΤ’ Φθινοπωρινών Αγώνων του ΣΟΑ-ΑΣΟΕΕ

Για 36η χρονιά ο Σκοπευτικός Όμιλος Αποφοίτων ΑΣΟΕΕ διοργάνωσε τους Φθινοπωρινούς Αγώνες Αεροβόλων και Πυροβόλων Όπλων Α κατηγορίας Στο...
Διαβάστε Περισσότερα