Ο Doug Koenig αναδεικνύεται νικητής για 15η φορά στο Bianchi Cup!

By

Ο Doug Koenig πρόσθεσε άλλον έναν τίτλο, τον τέταρτο συνεχόμενο και τον δέκατο-πέμπτο συνολικά, αφού και αυτή τη χρονιά αναδείχθηκε νικητής του Bianchi Cup 2013, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μισούρι των Η.Π.Α. Το θέαμα που πρόσφεραν οι αθλητές ήταν συναρπαστικό, αφού σε κάθε στάδιο οι μάχες ανάμεσα στους αγωνιζόμενους ήταν συγκλονιστικές.

Υπενθυμίζουμε ότι το Bianchi Cup, χωρίζεται σε 4 ενότητες, πρακτική, barricade, μεταλλικά πιατάκια και κινούμενους στόχους. Σε κάθε ενότητα υπάρχουν σύνολο 48 βολές που φέρνουν την τέλεια βαθμολογία των 480 πόντων και 1920 πόντων συνολικά, και αυτό ήταν που κατάφερε να επιτύχει ο Doug Koenig, ο οποίος για να κερδίσει τον τίτλο άγγιξε το τέλειο (1920-183x). Άλλωστε ο συναγωνισμός είναι τόσο μεγάλος, που μια μικρή απώλεια μπορεί να σε οδηγήσει εκτός της διεκδίκησης του τίτλου.

Πάντως οι Carl Bernosky και Bruce Piatt (1918-176x) έβαλαν δύσκολα στον Doug Koenig, και με απίστευτες επιδόσεις, έχοντας μάλιστα ολοκληρώσει πρώτοι την τελευταία ενότητα των κινούμενων στόχων, η οποία αποτελείται από 4 στάδια, σε αποστάσεις 10, 15, 20 και 25 γιάρδων και έναν κινούμενο στόχο στον οποίο πρέπει σε 6 δευτερόλεπτα να ρίξουν 6 βολές, μετέφεραν την πίεση στον Doug, χωρίς όμως αυτός τελικά να πτοηθεί. Αφοπλιστική ήταν η δήλωση του στο τέλος πάντως, αφού στις επευφημίες του κόσμου και των θεατών απάντησε πως χρειάζεται μια μπύρα..

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα