Ο 1ος αγώνας της International Shooting Fitness Federation στην Κύπρο είναι γεγονός!

By

Μόλις πριν λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με τη συμμετοχή ενός 17χρονου αθλητή στον διεθνή αγώνα Fitness & Dynamic Shooting της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ISFF (International Shooting Fitness Federation) στην Ουκρανία. Τώρα ήρθε η σειρά της Κύπρου διοργανώνοντας τον πρώτο της αγώνα υπό την αιγίδα της ISFF Cyprus (International Shooting Fitness Federation) και συγκεκριμένα του διοργανωτή Ομίλου, SniperGold, και του Regional Director, Ευτύχιου Αριστοκλέους, που έχει και την επίσημη αντιπροσωπία του αθλήματος σε Κύπρο και Ελλάδα.

Ο πρώτος αγώνας έλαβε μέρος στην Λεμεσό και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του διοργανωτή Σκοπευτικού Αθλητικού Ομίλου Λεμεσού «SniperGold» το περασμένο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με το CrossFit Rogue Forge. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να εκτελέσουν τέσσερις (4) ασκήσεις φυσικής κατάστασης και σε συνδυασμό με δύο (2) σκοπευτικά στάδια Δυναμικής Σκοποβολής (Dynamic Shooting) να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους. Οι αγώνες διεξήχθησαν κάτω από συναγωνιστικό κλίμα με τους συμμετέχοντες να είναι κάθε ηλικίας.

Οι νικητές του αγώνα είναι:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ U-12: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΔΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΜΑLKOWSKA ΚΑROLINA
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟPEN: ΜΑLEV SERGEI


Ο Σκοπευτικός Αθλητικός Όμιλος Λεμεσού SniperGold στέλνει τις ευχαριστίες του:

[blockquote style=»1″]

Θερμότατες ευχαριστίες στον μέγα χορηγό του αγώνα «DDC CONSULTANT» -Δουκάκης Δημήτριος, στους δωροθέτες και επίσημους υποστηρικτές του Ομίλου μας «Megastores Cyprus», GO&FUN Cyprus, Cozy Cafe και το ψητοπωλείο «Μαγεύσεις». Επίσης, τους υποστηρικτές επικοινωνίας του αγώνα μας rucy.com.cy, protathlima.com, shoot&goal.com.cy και shooters.gr. Πολύ θερμές ευχαριστίες στη διοίκηση και προσωπικό του CrossFit Rogue Forge για την άψογη συνεργασία και ολοκλήρωση χωρίς καμία αποβολή-τραυματισμό αθλητή στον 1ο αγώνα της ISFF Cyprus.

Με τη στήριξή σας προάγουμε τα αθλήματα της σκοποβολής, που εξειδικεύεται ο όμιλό μας και δίνεται ένα επιπλέον κίνητρο στους συμμετέχοντες για ενασχόληση με τον αθλητισμό και την πολιτιστική αξία. Ο πρωταθλητισμός δεν είναι η μόνη μορφή αθλητισμού που έχει αξία!

Για πληροφορίες, προπονήσεις και δοκιμή του νέου αθλήματος της ISFF μπορείτε να καλέσετε στο (+) 99201301, ή στείλτε το ηλεκτρονικό σας μήνυμα στο snipergoldlimassol@gmail.com.

[/blockquote]

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα