Ο Ψυλάκης Γιώργος νικητής του 3ου αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Compak Sporting

By

Σε υπέροχο και φιλόξενο κλίμα πραγματοποιήθηκε ο τρίτος κατά σειρά αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος Compak Sporting που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Σκοπευτικού Ομίλου Πυργετού ΩΡΙΩΝ στους πρόποδες του Ολύμπου την Κυριακή 27 Απριλίου.

Με 40 συμμετέχοντες διεξήχθη ο αγώνας που πραγματικά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από θέμα εγκαταστάσεων και αισθητικής όσο και από τη ζεστή φιλοξενία των διοργανωτών που αγκάλιασε όλους τους αθλητές.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα, πρώτος του τρίτου (3ου) αγώνα του πρωταθλήματος αναδείχτηκε ο Ψυλάκης Γιώργος με επίδοση 94/100 αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Μαυρομάτη Νίκο με μόλις ένα βαθμό διαφορά. Η τρίτη θέση του αγώνα ανήκει στον Κοιλάκο Γιάννη με 89/100 εκτοπίζοντας από το βάθρο των απονομών τον Γκίνη Γιάννη με δύο βαθμούς διαφορά.

PYRGETOS

[pullquote_right]Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους εσάς που συμμετείχατε, στηρίξατε και δώσατε ζωντάνια στο Πρωτάθλημα του 3ου aγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Compak Sporting που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Απριλίου 2014 στον Σκοπευτικό Όμιλο Πυργετού «Ωρίων».

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου
Καλή αντάμωση 
Βασίλης Σούκος
Εύα Σούκου[/pullquote_right]

28.04.2014_PINAKAS_APOTEL_ORION_COMPAK

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα