Ο σύμβουλος του ΠτΔ για αθλητικά θέματα συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της ΣΚΟΚ

By

γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου, είχε ο σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας για αθλητικά θέματα Φοίβος Ζαχαριάδης την περασμένη βδομάδα, στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Κύπρου «Λάκης Ψημολοφίτης». Στη συνάντηση, από πλευράς ΣΚΟΚ παρευρέθηκαν ο πρόεδρος, ο γ. γραμματέας, ο τεχνικός διευθυντής και ο εκπρόσωπο τύπου της Ομοσπονδίας, καθώς και οι πρόεδροι της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας και του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας, ενώ τον κ. Ζαχαριάδη συνόδευε ο πρόεδρος της επιτροπής αθλητών της ΚΟΕ, σκοπευτής Ανδρέας Χάσικος.

Οι εκπρόσωποι της ΣΚΟΚ εξέθεσαν στο σύμβουλο του Προέδρου τα διάφορα προβλήματα που ταλανίζουν την Ομοσπονδία, τα σκοπευτικά σωματεία και τα σκοπευτήρια και ζήτησαν την ενεργό παρέμβαση του για επίλυσή τους. Μεταξύ αυτών, το σημαντικό διαχρονικό έλλειμμα στον προϋπολογισμό του ΚΟΑ που αφορά το μισθολόγιο του προσωπικού της ΣΚΟΚ, τα προβλήματα στους προπονητικούς σχεδιασμούς, την ανάγκη αναβάθμισης των εγκαταστάσεων των σκοπευτηρίων για να μπορούν να ανταποκρίνονται στις διεθνείς και παγκύπριες διοργανώσεις της Ομοσπονδίας, την ανάγκη δημιουργίας και αναβάθμισης εγκαταστάσεων σταθερού στόχου, καθώς και την επίλυση προβλημάτων για εξασφάλιση τελικής έγκρισης των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου «Λάκης Ψημολοφίτης» στη Λευκωσία και του διεθνούς σκοπευτηρίου Λεμεσού.

Ο σύμβουλος του ΠτΔ, αφού διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του ότι κατανοεί τα προβλήματα της Ομοσπονδίας και την ανάγκη άμεσης επίλυσής τους, υποσχέθηκε να συζητήσει τα διάφορα θέματα με τους αρμόδιους φορείς και αν και εφόσον κρίνει σκόπιμο να ζητήσει και προσωπική παρέμβαση του ιδίου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα