Ο στόχος επετεύχθη στον καθιερωμένο φιλανθρωπικό αγώνα της Σαλαμίνας από τον ΣΚΟΠΟΣ

By

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και εφέτος ο 2ος Φιλανθρωπικός Αγώνας πρακτικής σκοποβολής (IPSC) Level ΙΙ “Shoot For Hope” που διοργανώθηκε από τον Σκοπευτικό Όμιλο Πυροβόλου Όπλου Σαλαμίνας την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στο σκοπευτήριο του Ομίλου στην Περιοχή «ΓΚΙΝΑΝΙ» Σαλαμίνας. Στον αγώνα πήραν μέρος 78 σκοπευτές από όλη την Ελλάδα, αρωγοί στην προσπάθεια του ομίλου για τη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας. Από τον αγώνα συγκεντρώθηκαν περίπου 2.750 κιλά τροφίμων που θα μοιραστούν τις επόμενες ημέρες στους συμπολίτες μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Στις διακρίσεις, αξιοσημείωτη ήταν η νίκη του μόλις 15 ετών σκοπευτή, Νίκου Κουναλάκη, ο οποίος κατάφερε να ανέβει στην τρίτη θέση του βάθρου σε μία απαιτητική κατηγορία όπως είναι αυτή της OPEN. Τα αποτελέσματα του αγώνα έχουν ήδη αναρτηθεί στο ShooterSIS και μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Στον αγώνα παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο πρώην υφυπουργός Εθνικής άμυνας και αρχηγός κ. Ελευσινιώτης Δημήτριος, η διευθύντρια και χειρούργος ιατρός του  Liaros Biomedical Clinic κα Ανθούλα Μπουτσέλη, και πολλοί Πρόεδροι συλλόγων.

Ο φιλανθρωπικός αυτός αγώνας διεξήχθη υπό την αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚΟΕ) και της περιφέρειας Αττικής.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα