Ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βύρωνα διοργανώνει αγώνα τυφεκίου μεταλλικής & χάρτινης σιλουέτας

By

Ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βύρωνα διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα σταθερού στόχου Γ’ κατηγορίας στο τυφεκίου μικρού και μεγάλου διαμετρήματος μεταλλικής και χάρτινης σιλουέτας. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 και θα διεξαχθεί στο πεδίο βολής των ειδικών δυνάμεων (ΚΕΕΔ) του Μεγάλου Πεύκου στη θέση Κανδήλι με ώρα έναρξης 11:30 για το μεγάλο διαμέτρημα και ώρα 14:00 για το μικρό διαμέτρημα.

Να σημειωθεί ότι ισχύουν οι κανονισμοί IMSSU και οι εγκύκλιοι ΔΕΣΣ/ΣΚΟΕ και δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές-τριες σωματείων και ομάδων ΣΚΟΕ, οι οποίοι-ες έχουν ανανεωμένο ΔΕΣΚ για το έτος 2013. Το σύνολο των ελαχίστων φυσιγγίων είναι για το μικρό διαμέτρημα 40 και για το μεγάλο διαμέτρημα 20 και το χαμηλό παράβολο συμμετοχής προδιαθέτει τη συμμετοχή! Όσον αφορά λοιπόν το μικρό διαμέτρημα το κόστος συμμετοχής είναι 10 € και του μεγάλου 15 €. Προνόμιο καλύτερης τιμής έχουν όσοι σκοπευτές θα αγωνιστούν και στους δύο αγώνες με το ποσό συμμετοχής να ανέρχεται συνολικά στα 20 €.

Παρακαλείτε οι δηλώσεις συμμετοχών να έχουν σταλεί στο σύλλογο μέχρι την Παρασκευή 8 Μαρτίου και ώρα 21.00 στο fax. 2109317590 ή στο e-mail: ssvirona@gmail.com.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα