Ο πρώτος πρωταθληματικός Level II για τη Γ’ Ζώνη

By

Την αυλαία για τη Γ’ Ζώνη αναμένεται να ανοίξει ο προγραμματισμένος αγώνας για αύριο του Σκοπευτικού Συλλόγου Βύρωνα (ΣΣΒ). Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο σκοπευτήριο της Κορίνθου και αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερες από 95 συμμετοχές, καθώς εξαιρετικό ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και σκοπευτές από την Κρήτη. Σήμερα πραγματοποιήθηκε το Pre-Match του αγώνα με τη διοίκηση πεδίου να αγωνίζεται και να καταφέρνει να ολοκληρώσει τον αγώνα της πριν τις 15.00 το μεσημέρι. Αν και αρχικά οι προβλέψεις του καιρού δεν ήταν με το μέρος των διοργανωτών, τόσο σήμερα όσο και αύριο αναμένεται ο καιρός να είναι καλός, και στη χειρότερη των περιπτώσεων απλά συννεφιασμένος.

Η διοίκηση πεδίου:

Μακαρούνας Μιχάλης (Match Director), Μεϊμαρίδης Γιώργος (Range Master), Αλεξίου Βαγγέλης (Stats Officer), Παπαγεωργίου Αλίκη (ΔΠ), Πρωτόπαπας Γιάννης (ΔΠ), Τοπούζης Κώστας (ΔΠ), Καρταπάνης Γιάννης (RO), Χασόγια Ευσταθία (RO), Δρούγα Μαρία (RO), Καρούμπαλης Γιώργος (RO), Τσιμέκας Θανάσης (RO), Φιλίππου Γιώργος (RO), Δημητρακόπουλος Κώστας (RO), Ιβάντσος Στέφανος (RO), Λιβανός Παναγιώτης (RO)

Η εκκίνηση του κύριου αγώνα της Κυριακής έχει οριστεί στις 09.00 π.μ. και λόγω της υψηλής προσέλευσης του κόσμου αποφασίστηκε από τους διοργανωτές να προσθέσουν ακόμη ένα στάδιο 12 σφαιρών, γνωστό στους κύκλους της IPSC και ως El Presidente. Οι ομάδες θα αποτελούνται από περίπου εννέα άτομα και αναμένεται ο αγώνας να έχει τελειώσει μέχρι και τις 15.00 το μεσημέρι.

Μπορείτε να κατεβάσετε τις συμμετοχές του αγώνα καθώς και τις ομάδες από εδώ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ_ΟΜΑΔΕΣ

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα