Ο πρώτος αγώνας αεροβόλων του ΝΙΚΑΝΔΡΟΥ με παραπάνω από ικανοποιητική απήχηση

By

Ο Αθλητικός Όμιλος Μάνης «Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ» διοργάνωσε τον πρώτο του αγώνα της νέας σκοπευτικής χρονιάς, ο οποίος ήταν Α’ κατηγορίας αεροβόλων όπλων και διεξήχθη στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου καταφέρνοντας να προσελκύσει 74 σκοπευτές και σκοπεύτριες από 15 συλλόγους της Αθήνας.

Νικητής στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών και μεταξύ 41 σκοπευτών, αναδείχτηκε ο Γεωργακόπουλος Διονύσης (ΕΘΝΙΚΟΣ-ΕΛΑΣ) με επίδοση 576/600 έχοντας 18 τέλειες βολές. Τον ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Παπαδάκης Αλέξανδρος (ΠΣΕ) με 564/600 και στην τρίτη ο Τσαχάκης Ζαχαρίας (ΖΕΥΣ)  με επίδοση 563/600. Στην κατηγορία των γυναικών, η Μιχελάκου Σταυρούλα (ΣΟΕΛ) κατέκτησε την πρώτη θέση με επίδοση 381/400, η Αργυροπούλου Μαρία (ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ) τη δεύτερη με 368/400 και την τριάδα συμπλήρωσε η Σπανού Αικατερίνη (ΓΣΚΗΦ) με 363/400. Δύο νεαρές σκοπεύτριες έλαβαν μέρος στην κατηγορία των νεανίδων με ικανοποιητικές επιδόσεις. Η Λυκιαρδοπούλου Ελεάνα (ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ) με 344/400 και η Προύντζου Ευθυμία (ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ) με 246/400.

[pullquote_right]

Ευχαριστούμε όλα τα σωματεία και τους αθλητές τους που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους.

Α.Ο.Μ. 

«Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ»

[/pullquote_right]

Το αεροβόλο τυφέκιο ανδρών, ανέδειξε τελικά νικητή τον Δήμου Αντώνιο (Π.ΜΕΛΑΣ) με επίδοση 587.7, ο οποίος πέρασε μπροστά με μόνο 0,2 πόντους από τον Αναστασόπουλο Αναστάσιο (ΠΣΕ) αφήνοντάς τον στη δεύτερη θέση. Τρίτος αλλά με μικρή διαφορά από τον πρώτο βρέθηκε ο Βερτούδος Κων/νος (ΠΑΣ-ΕΛΑΣ). Η κατηγορία των εφήβων ήταν υπόθεση του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς καταλαμβάνοντας τις δύο πρώτες θέσεις του βάθρου. Ο Βαλαδάκης Χαριδήμος (ΓΣΚΗΦ) με επίδοση 562.3 πήρε την πρωτιά, ακολούθησε ο Δράκος Μιχαήλ (ΓΣΚΗΦ) με 561.9 και τη νικητήρια τριάδα συμπλήρωσε ο Μαντάς Δημήτριος (ΣΟΕΛ) με 515,7. Η κατηγορία των γυναικών ανέδειξε την Παπαχρήστου Βασιλική (ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ) με 400.1, στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Βάσρου Νίκη (ΓΣΚΗΦ) με 399.1 και έπειτα η Πανοπούλου Φανή (ΓΣΚΗΦ) με 395.8.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα