Ο «ΠΑΡΝΗΣ» συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της σκοποβολής

By

Απόλυτα εύστοχη η κίνηση του Σκοπευτικού Ομίλου Αχαρνών «Ο ΠΑΡΝΗΣ» που αποφάσισε να βραβεύσει τον πρώτο αριστούχο έφηβο εισαχθέντα σε ΑΕΙ και ΑΣΕΙ στην καθιερωμένη ετήσια τελετή βράβευσης του Δήμου Αχαρνών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών.

Η πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Ομίλου, στα πλαίσια προβολής του ολυμπιακού αθλήματος της σκοποβολής και ειδικότερα του πήλινου στόχου, όπου και δραστηριοποιείται, θα προσφέρει ένα σκοπευτικό δίκανο BROWNING, το οποίο αγωνίζεται στο τραπ, σκοπευτικά γυαλιά, ωτοασπίδες και τη δωρεάν εγγραφή και συνδρομή του στον Όμιλο.

Μία κίνηση αρκετά τολμηρή παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και αρκετά καινοτόμα που βοηθά στην ανάπτυξη της σκοποβολής.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα