Ο Πανελλήνιος Τριών Όπλων τον Οκτώβριο, προσαρμοσμένος στις οικονομικές συνθήκες

By

Με έναν εντελώς νέο σχεδιασμό θα διεξαχθεί ο φετινός Πανελλήνιος Τριών Όπλων (Triple Gun), αφού ως βασικός στόχος είναι η οικονομική διεξαγωγή του για την προσέλκυση ακόμη περισσότερων σκοπευτών σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Έτσι, τα στάδια του αγώνα από 30 που ήταν πέρυσι, μειώθηκαν σε 18, γεγονός που μείωσε με τη σειρά του και τις ημέρες διεξαγωγής του αγώνα από τρεις σε δύο. Το γεγονός όμως μείωσης των σταδίων δεν συνεπάγεται και εκπτώσεις στην όλη διοργάνωση, αφού ο βαθμός δυσκολίας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένος, κάτι που αρμόζει σε πανελλήνιους αγώνες.

Ο Πανελλήνιος Τριών Όπλων θα διεξαχθεί και εφέτος στα Ιωάννινα στις 28 και 29 Οκτωβρίου, σε συνδιοργάνωση του BUDO με την ΣΚ.Ο.Ε. Το Σάββατο θα διεξαχθούν οι αγώνες του Πιστολιού και του Λειοκάνου Τυφεκίου, ενώ την Κυριακή ο αγώνας του Ραβδωτού Τυφεκίου. Για τον αγώνα του πιστολιού θα απαιτηθούν 88 φυσίγγια, για το λειόκανο 116 και για το τυφέκιο 106. Το παράβολο συμμετοχής των αγώνων θα είναι 60 Ευρώ.

Στο τιμόνι της διοργάνωσης θα βρίσκονται δύο έμπειροι Αγωνάρχες, ο Κοσμαράς Νίκος και ο Τέρτσης Μάρκος, ενώ διευθυντές του αγώνα θα είναι η Φέσσα Παυλίνα και ο Ζαφειρίδης Μιχάλης. Οι συνήθεις ύποπτοι, Σπάτουλας Βασίλης και Παπαπέτρος Κων/νος, θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της γραμματείας.

Για συμμετοχές μπορείτε να δηλώσετε απευθείας μέσω του ShooterSIS εδώ.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα