Ο Πανελλήνιος Λειόκανου Τυφεκίου στα Ιωάννινα

By

Μετά από τη διοργάνωση του Πανελλήνιου αγώνα όπλων χειρός από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο ΜΠΟΥΝΤΟ, σειρά έχει ο Πανελλήνιος Αγώνας Σκοποβολής IPSC Λειόκανων Όπλων που αναλαμβάνει για ακόμα μία φορά να διεκπεραιώσει ο γιαννιώτικος σύλλογος στις 12 Ιουλίου 2015.

Τα στάδια που θα φιλοξενήσει ο μονοήμερος αγώνας στο πεδίο βολής Κατσιμήτρου Περάματος Ιωαννίνων θα είναι 12 με ελάχιστο αριθμό φυσιγγίων τα 130 και πιο αναλυτικά θα περιλαμβάνει 106 birdshot, 12 buckshot και 12 slug. Τα στάδια που θα επιλεχθούν για τον αγώνα θα είναι ανάμεσα από τα στάδια που αγωνίστηκαν στον Πανελλήνιο αγώνα όπλων χειρός με τις απαραίτητες τροποποιήσεις και προσαρμογές. Ώρα έναρξης του αγώνα έχει οριστεί 8.30 π.μ. με τις απονομές να ακολουθούν μετά τη λήξη του αγώνα στις 15.00. Το prematch θα διεξαχθεί μία ημέρα νωρίτερα, όπως συνηθίζεται, το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015 με ώρα έναρξης 09.00.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μέσω του ShooterSIS στο www.shootersis.gr ή μέσω της επισυναπτόμενης δήλωσης με αποστολή στη ΣΚΟΕ. Οι δηλώσεις συμμετοχών θα πρέπει να ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 3 Ιουλίου και ώρα 10.00 π.μ.

PROKIRIKSI_PANEL.SHOTGUN IPSC 2015_12.7.15_IOANNINA

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα