Ο Πανελλήνιος Αγώνας ‘Οπλων Χειρός στα έμπειρα χέρια του ΟΑΣ Κορινθίας

By

Η εμπειρία στη διοργάνωση μεγάλων αγώνων και το μεράκι που διαθέτει ο Όμιλος Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας (ΟΑΣΚ) είναι τα βασικά συστατικά για τη επιτυχία ενός αγώνα, πόσο μάλλον τον Πανελλήνιο Αγώνα Όπλων Χειρός 2017 που έχει αναλάβει αυτή τη φορά να φέρει εις πέρας. Ο Όμιλος έχει αποδείξει ότι η διοργάνωση αγώνων Level III αποτελεί στοίχημα που κάθε φορά κερδίζει!

Η ζήτηση των σκοπευτών, αν και δύο μήνες μακριά από την έναρξη του αγώνα 23-24 Σεπτεμβρίου 2017, είναι αυξημένη, όπως ακριβώς περίμενε και ο διοργανωτής, με τις διαθέσιμες πλέον θέσεις να είναι στις 54. Οι ενδιαφερόμενοι σκοπευτές και σκοπεύτριες θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017.

Οι 270 σκοπευτές που αναμένεται να συμμετάσχουν στον αγώνα θα αγωνιστούν σε 18 στάδια με ελάχιστο αριθμό φυσιγγίων 305 συμπεριλαμβανομένου του ταχογράφου. Στο αναθμισμένο σκοπευτήριο της Κορίθνου πραγματοποιούνται ήδη όλες οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να φιλοξενήσουν σκοπευτές και θεατές για τον πολυαναμενόμενο αγώνα της χρονιάς.

Τα στάδια του αγώνα:

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα