Ο Παναγιώτης Πουρίκκος πέτυχε την πρώτη του νίκη στον αγώνα διπλού τραπ για το «Κύπελλο Πάφου»

By

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα διπλού τραπ πέτυχε ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Αμμοχώστου Παναγιώτης Πουρίκκος, στον αγώνα για το «Κύπελλο Πάφου», που έγινε στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας το περασμένο Σάββατο 5 Ιουλίου. Ο αγώνας ήταν ο έκτος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2014 και τον αθλοθέτησε η εταιρία TOP GUN SHOP.

Με την ολοκλήρωση του προκριματικού των 150 δίσκων, επικεφαλής στον ημιτελικό πέρασε ο πρωταθλητής της ΣΚΟΛΕΜ Στέφανος Θεοδότου με 132 επιτυχίες, ενώ με 129/150 ακολούθησε ο Παναγιώτης Πουρίκκος και με 127/150 ο Λεόντιος Λεοντίου του ΣΚΟΛΑΡ. Στον ημιτελικό αγωνίστηκαν επίσης οι Τζιοβάννης Σαββίδης (ΣΚΟΛΑΡ) με 117/150 και Πανίκος Παναγή (ΣΚΟΑΜ) με 59/150. Από τη δοκιμασία των 15 ντουμπλέ του ημιτελικού, οι Στέφανος Θεοδότου (23/30) και Τζιοβάννης Σαββίδης (20/30) βρέθηκαν αντίπαλοι στο μικρό τελικό, όπου ο Στέφανος με 27/30 εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο ενώ ο Τζιοβάννης με 25/30 περιορίστηκε στην τεταρτη θέση.

Στον μεγάλο τελικό, όπου αγωνίστηκαν οι Παναγιώτης Πουρίκκος (27/30) και Λεόντιος Λεοντίου (25/30), έγινε ένας ενδριαφέρων αγώνας, με εναλλαγές στην κατάταξη, για να κερδίσει τελικά ο Πουρίκκος με 25/30 έναντι 25/30 του Λεοντίου, που αρκέστηκε στο αργυρό μετάλλιο.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα