Ο Λεόντιος Λεοντίου στο διπλό τραπ κέρδισε το «Κύπελλο Αμμοχώστου»

By

[quote]

Οι αγώνες έγιναν στη μνήμη Ανδρέα Μάστρου

[/quote]

 

Ο έκτος πρωταθληματικός αγώνας του διπλού τραπ για το «Κύπελλο Αμμοχώστου», έγινε στο σκοπευτήριο Παραλιμνίου και ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του πρωταθλητή του αγωνίσματος αείμνηστου Ανδρέα Μάστρου. Ο αγώνας έγινε το περασμένο Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου και τον αθλοθέτησε με βαρύτιμα έπαθλα, η εταιρία ANASTASIOU AWARDS CENTER LTD.

Επικεφαλής στον ημιτελικό πέρασαν οι Στέφανος Θεοδότου της ΣΚΟΛΕΜ και Λεόντιος Λεοντίου του ΣΚΟΛΑΡ με 122/150 και ακολούθησαν οι Παναγιώτης Πουρίκκος της ΣΚΟΑΜ με 116/150, Τζοβάννης Σαββίδης του ΣΚΟΛΑΡ με 100/150 και Μάριος Μάστρου της ΣΚΟΕΠΑ με 90/150. Από τη διαδικασία του ημιτελικού ξεκαθάρισαν οι «μονομάχοι» του τελικού, Παναγιώτης Πουρίκκος (25/30) και Λεόντιος Λεοντίου (22/30), καθώς και ο Τζοβάννης Σαββίδης που εξασφάλισε τη μια από τις δυο θέσεις του μικρού τελικού. Για την άλλη θέση χρειάστηκε αγώνας «ξαφνικού θανάτου», αφού οι Στέφανος Θεοδότου και Μάριος Μάστρου βρέθηκαν ισόβαθμοι με 19/30. Εδώ κέρδισε η εμπειρία του Στέφανου (8/8 έναντι 7/8 του Μάστρου), ο οποίος στη συνέχεια, με 24/30 κέρδισε και τον Τζοβάννη (21/30) στον μικρό τελικό και εξασφάλισε την τρίτη θέση.

Στον τελικό για την πρώτη θέση, ο Λεόντιο Λεοντίου πέτυχε 26/30 και εξασφάλισε το βαρύτιμο τρόπαιο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Παναγιώτη Πουρίκκο που είχε επτά άστοχες βολές (23/30).

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα