Ο Λεόντιος Λεοντίου  κέρδισε και το «Κύπελλο Λάκη Ψημολοφίτη» στο διπλό τραπ

By

 

γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης

Μια βδομάδα μετά την επιτυχία του στο αγώνισμα του τραπ, όπου κέρδισε τον πρωταθληματικό αγώνα για το «Κύπελλο Λάκη Ψημολοφίτη», ο διεθνής σκοπευτής του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας Λεόντιος Λεοντίου κέρδισε και τον αντίστοιχο αγώνα του διπλού τραπ! Ο αγώνας που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου στα Λατσιά,  ήταν ο πέμπτος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2015 και (όπως το σκητ και το τραπ), έγινε στη μνήμη του τέως προέδρου της ΣΚΟΚ και της ΣΚΟΛΕΥ, αείμνηστου Λάκη Ψημολοφίτη, με αθλοθέτη την εταιρία TOPSHOT SHOOTING.

Με την ολοκλήρωση των 150 δίσκων του κανονικού αγώνα, ο πρωταθλητής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού Στέφανος Θεοδότου πέρασε επικεφαλής στον ημιτελικό με 134 επιτυχίες και ακολούθησαν οι αθλητές του ΣΚΟΛΑΡ Λεόντιος Λεοντίου (123/150) και Τζιοβάνης Σαββίδης (119/125), ενώ ο Παναγιώτης Πουρίκκος (ΣΚΟΑΜ) είχε 116/150. Την εξάδα του ημιτελικού συμπλήρωσαν ο Άδωνης Μυλωνάς (ΣΚΟΛΕΥ) με 101/150 και ο Πανίκος Παναγή (ΣΚΟΑΜ) 70/150.

Από τη δοκιμασία του ημιτελικού, πέρασαν στον μεγάλο τελικό οι Λεόντιος Λεοντίου και Παναγιώτης Πουρίκκος με 26/30, ενώ στον μικρό τελικό με 24/50 αγωνίστηκαν οι Στέφανος Θεοδότου και Τζιοβάννης Σαββίδης, για να εξασφαλίσει τελικά την τρίτη θέση ο Στέφανος με 25/30 έναντι 23/30 του Τζιοβάννη που περιορίστηκε στην τέταρτη θέση. Στον μεγάλο τελικό, ύστερα από ένα αμφίρροπο αγώνα κέρδισε ο Λεόντιος Λεοντίου με 28/30, έναντι 27/30 του Παναγιώτη Πουρίκκου.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα