Ο Ελληνικός Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ στηρίζει το «Make Place for One More Woman»

By

Ο «Ελληνικός Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ», της πρωταθλήτριας σκοποβολής με τις περισσότερες συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην ελληνική ιστορία, Άγης Κασούμη, προσέφερε μία ετήσια αθλητική υποτροφία και στηρίζει το πρόγραμμα “Make Place for One More Woman”, ώστε ένα νέο κορίτσι που στερείται οικονομικών πόρων να μάθει το άθλημα της σκοποβολής.

Το “Make Place for One More Woman” είναι ένα πρόγραμμα όπου ενώνουν τις δυνάμεις τους Ολυμπιονίκες, διακριθείσες αθλήτριες, μέλη του Ολυμπιακού κινήματος, διοικητικά στελέχη του αθλητισμού και προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους, με απώτερο σκοπό να «δημιουργήσουμε χώρο για μια ακόμη γυναίκα»! Στόχος λοιπόν του προγράμματος είναι η αύξηση της συμμετοχής των γυναικών στον αθλητισμό, η προπονητική καθοδήγηση και η διοικητική στελέχωση αυτών. Το πρόγραμμα ήταν μία έμπνευση της Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη ως απόρροια της ανακήρυξης «Γυναίκα & Αθλητισμός» για την Ευρώπη, από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Μπορείτε και εσείς να Κάνετε Χώρο για ένα ακόμη Κορίτσι στους Αθλητικούς σας Συλλόγους και να δώσετε έτσι την ευκαιρία σε μία ενδεχόμενη μελλοντική Πρωταθλήτρια να εξελιχθεί! Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα