Ο Δημήτρης Λόρδος στη Νότια Κορέα

By

γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης

Για έλεγχο των εγκαταστάσεων που θα φιλοξενήσουν τους Παγκόσμιους Αγώνες του 2018

Στην πόλη Πουσάν της Νοτίου Κορέας βρίσκεται ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ και πρόεδρος της επιτροπής κυνηγετικού όπλου της ISSF Δημήτρης Λόρδος, προκειμένου να ελέγξει την πορεία των εργασιών και το βαθμό ετοιμότητας των εγκαταστάσεων που θα φιλοξενήσουν τους Παγκόσμιους Αγώνες Σκοποβολής του 2018. Στους αγώνες οι οποίοι είναι οι μεγαλύτεροι της τετραετίας, θα διεξαχθούν όλα τα αγωνίσματα της σκοποβολής (πήλινων δίσκων, αεροβόλων και πυροβόλων όπλων) και θα δοθούν οι πρώτες κάρτες (Quota Places) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο του 2020.

Στην κορυφαία αυτή διοργάνωση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής, ο Δημήτρης Λόρδος έχει οριστεί Τεχνικός Επιθεωρητής από το προεδρείο της ISSF, θέση πολύ τιμητική τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομοσπονδία του αλλά και για την αθλητική Κύπρο γενικότερα. Μετά την επιθεώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του σκοπευτηρίου του Πουσάν ο Δημήτρης Λόρδος θα υποβάλει έκθεση στο προεδρείο της ISSF για την πορεία των εργασιών, ώστε αυτές να είναι απόλυτα έτοιμες μέχρι την ημέρα που θα φιλοξενήσουν την κορυφαία σκοπευτική διοργάνωση της τετραετίας.

Μαζί με τον πρόεδρο της ΣΚΟΚ θα ταξιδεύσουν στη Νότια Κορέα ο γενικός γραμματέας της ISSF Φρανς Σράιπερ, ο αντιπρόεδρος Γκάρι Άντερσον και ο βοηθός τεχνικός επιθεωρητής της διοργάνωσης Μοχάμεντ Γουατάν, ως ένδειξη της σημασίας που επιδεικνύει η Διεθνής Ομοσπονδία στην όλη πορεία των εργασιών για την έγκαιρη αποπεράτωση των εγκαταστάσεων και την άψογη διοργάνωση των Παγκοσμίων Αγώνων Σκοποβολής του 2018.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα