Ο Γιώργος Φιλίππου μας γεμίζει περηφάνια στον πανελλήνιο λειοκάνου!

By

Με έναν μοναδικό αγώνα ο Γιώργος Φιλίππου κατάφερε και έσπασε την μονοτονία των Σέρβων και κατέλαβε την πρώτη θέση αλλά και το μετάλλιο του Προέδρου της IPSC για την κατηγορία Standard. Επειδή όμως μία πρώτη νίκη έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν είναι γνωστοί και οι ανταγωνιστές σου, αρκεί να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος κατάφερε να αφήσει πίσω του και με διαφορά (9%) τον παγκόσμιο πρωταθλητή της κατηγορίας Goran Jankovic από τη Σερβία, μία χώρα με παράδοση στα λειόκανα IPSC. Εκεί που δεν είχαμε σε τίποτα να ελπίζουμε στο επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα λειοκάνου IPSC που θα διεξαχθεί σε λίγους μήνες στην Ιταλία, μπορούμε να ελπίζουμε σε μία καλή εμφάνιση από τον Γιώργο (μνημονίου επιτρέποντος φυσικά)!

Στον πανελλήνιο αγώνα των λειοκάνων οι σκοπευτές της IPSC αψήφισαν δύο μεγάλα εμπόδια, το πρώτο οι κλειστές τράπεζες και το δεύτερο οι υψηλές θερμοκρασίες που ταλαιπώρησαν όσους βρέθηκαν στα Ιωάννινα αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο αγώνας μοναδικός με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία και να αγγίζουν τους 75 σκοπευτές! Ο αριθμός είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός αν συνυπολογίσουμε τα δύο τεράστια εμπόδια που προαναφέραμε.

Με κάθε ασφάλεια λοιπόν θα χαρακτηρίζαμε όσους επέλεξαν να παρευρεθούν σε αυτό τον πανελλήνιο ως «σκοπευτές παντός καιρού» αφού ούτε η άσχημη οικονομία ούτε ο καύσωνας δεν στάθηκαν αρκετά να τους σταματήσουν από το αγαπημένο τους σπορ!

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα