παύλος κανελλάκης κατερίνα λέχου ελληνική ολυμπιακή επιτροπή

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ, Παύλος Κανελλάκης, βράβευσε την Πρωθιέρεια Κατερίνα Λέχου

By

Σε μία σεμνή και λιτή τελετή βράβευσης παρέστη ο Πρόεδρος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Παύλος Κανελλάκης, με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ). Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι συντελεστές των Τελετών Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, που προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους και δείχνουν παντού στον κόσμο, το ωραιότερο πρόσωπο της Ελλάδας, μέσα από τις δύο παραδοσιακές Τελετές.

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ, Παύλος Κανελλάκης, βράβευσε την Πρωθιέρεια Κατερίνα Λέχου, η οποία έχει επιλεχθεί να είναι η πρωθιέρεια της Ολυμπιακής Φλόγας μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018.

Ο Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος στον χαιρετισμό του τόνισε:

[blockquote style=»2″]

Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχόμαστε όλους εσάς τους συντελεστές των Τελετών της Ολυμπιακής Φλόγας, στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και να σας εκφράσουμε το θαυμασμό μας, για όσα έχετε προσφέρει για την επιτυχία ενός εθνικού σκοπού. Και λέω εθνικό σκοπό, επειδή η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στον ιερό τόπο της Αρχαίας Ολυμπίας, εκεί όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες από τους προγόνους μας, παρουσιάζει σε όλο τον κόσμο, την φωτεινή πλευρά της Ελλάδας και προβάλλει την ιστορία, τις παραδόσεις και τις αρετές της χώρας μας. Στις δύο Τελετές λοιπόν, καθώς ακολούθησε και η Παράδοση στο Παναθηναϊκό Στάδιο, εσείς αναδείξατε την εικόνα της Ελλάδας για την οποία είμαστε όλοι υπερήφανοι και βοηθήσατε τα μέγιστα ώστε να ξαναθυμηθεί όλος ο πλανήτης, ότι όλα ξεκίνησαν από εδώ, από τη μικρή αλλά τόσο δοξασμένη πατρίδα μας. Κι όλα αυτά τα κάνετε ανιδιοτελώς, προσφέροντας εθελοντικά όλες τις υπηρεσίες, δίνοντας σε όλους το παράδειγμα ότι εάν οι Έλληνες είναι ενωμένοι και βάζουν το εμείς πάνω από το εγώ, μπορούμε να περιμένουμε καλύτερες ημέρες για την πατρίδα μας.

[/blockquote]

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα