Ούτε την παράγκα δεν τους άφησαν..Έκπληκτος ο Τάσος Κορακάκης.

By

Έκπληκτος ή μάλλον καλύτερα, άφωνος έμεινε ο Τάσος Κορακάκης από τη σημερινή του επίσκεψη στη παράγκα σκοπευτήριο, που τόσα χρόνια προπονούνταν η Άννα Κορακάκη. Ο άνθρωπος κυριολεκτικά δε μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε, ούτε και να κατανοήσει την ξαφνική και μάλλον βεβιασμένη κίνηση του Δήμου να καταστρέψει το σκοπευτήριο. Όπως δήλωσε ο ίδιος, αλλά και η Άννα σε προηγούμενες δηλώσεις της, εκεί υπήρχαν προσωπικά αντικείμενα, υλικό προπόνησης, στόχοι, διάφορα ενθύμια που ήθελαν να κρατήσουν, τα οποία δυστυχώς πλέον είναι άφαντα.

Ναι μεν είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις όπως ανέφερε ο ίδιος για κάποιο καλύτερο σκοπευτήριο ή έστω ένα κοντεινερ, όμως σε καμία περίπτωση δεν είχε συμφωνηθεί κάτι. Εν ολίγοις κανείς δεν ρώτησε κανέναν. Απίστευτα πράγματα, ειδικά όταν βλέπουμε τον πατέρα μιας Ολυμπιονίκης να ζητάει να επιστραφούν τουλάχιστον οι στόχοι, σε περίπτωση που δεν έχουν καταστραφεί. Και αυτό για να μπορέσει να προετοιμαστεί η Άννα, αφού άμεσα θα λάβει μέρος σε αγώνες. Βέβαια το που θα προετοιμαστεί είναι ένα θέμα, αφού μάλλον θα πρέπει να επιλέξει τη λύση του Βόλου ή της Αθήνας για τη προπόνηση της.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έστω και με τη παλιά παράγκα σκοπευτήριο, το όποιο μάλιστα είχε φτιαχτεί με προσωπικά έξοδα και εργασία του προέδρου του συλλόγου της Δράμας, η Άννα και ο Τάσος Κορακάκης θα ήταν πολύ ευχαριστημένοι αυτή τη στιγμή..

[ot-video][/ot-video]

 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα