Ορεστιάδα πάει το Σεμινάριο Δόκιμων Κριτών Σκοποβολής IPSC

By

Στo βορειοανατολικότερο άκρο της χώρας ετοιμάζεται το επόμενο σεμινάριο Δόκιμων Κριτών Σκοποβολής IPSC, καθώς αυτή τη φορά θα διεξαχθεί στην πόλη της Ορεστιάδας. Μία πόλη που χάρη στους δραστήριους συλλόγους της Θράκης θεωρείται το κέντρο για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται οι σκοπευτές που θέλουν να συμμετάσχουν και να αναβαθμίσουν τον βαθμό τους, να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα μέχρι τη Θεσσαλονίκη ή ακόμα χειρότερα μέχρι την Αθήνα.

Το σεμινάριο θα είναι διήμερο και έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου 2017. Το ανώτατο όριο συμμετοχής είναι στα 30 άτομα, τα οποία θα επιλεγούν με βάση την εμπειρία τους στην σκοποβολή IPSC (πρακτική σκοποβολή). Οι αιτήσεις θα πρέπει να σταλλούν με ηλεκτρονικό μήνυμα στο email skoe-eteps@skoe.gr έως την 31η Οκτωβρίου 2017, το οποίο θα περιλαμβάνει σύντομο βιογραφικό με την αναφορά σε τουλάχιστον τρεις (3) αγώνες IPSC.

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου στο ξενοδοχείο ΒΙΕΝΝΗ, στην Ορεστιάδα και ώρα έναρξης στις 09.00. Την επόμενη, οι συμμετέχοντες θα συνεχίσουν το σεμινάριο με το πρακτικό μέρος αυτού στο σκοπευτήριο του Σκοπευτικού Ομίλου Ορεστιάδας, στο Νεοχώρι Ορεστιάδας, με ώρα έναρξης 09.00.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Διάφορα

Το Ανώτατο Αριστείο «Δημήτριος Βικέλας» της ΕΟΕ δόθηκε στον τέως Πρόεδρο της ΣΚΟΕ, Παύλο Κανελλάκη

Για πρώτη φορά απονεμήθηκε το Ανώτατο Αριστείο «Δημήτριος Βικέλας», το οποίο θέσπισε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), ώστε να τιμήσει...
Διαβάστε Περισσότερα