Οι Ολυμπιονίκες θα αγωνιστούν στους τελικούς Παγκόσμιων Κυπέλλων στην Ιταλία

By

Τον Οκτώβριο δύο Ιταλικές πόλεις, η Μπολόνια και η Ρώμη, θα καλωσορίσουν τους δύο τελικούς Παγκόσμιων Κυπέλλων, με τον πρώτο αγώνα από 4-10 του μηνός να περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του σταθερού στόχου, ενώ ο δεύτερος, που θα διεξαχθεί στην Ιταλική πρωτεύουσα από 10-16 Οκτωβρίου, θα αφορά τα λειόκανα τυφέκια του πήλινου στόχου.

Αναμένεται να συμμετέχουν 14 Ολυμπιονίκες, πολλοί νικητές των Παγκόσμιων Κυπέλλων της ISSF και όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή στον τελικό των Παγκόσμιων Κυπέλλων, καθώς οι συμμετοχές για τις δύο αυτές διοργανώσεις έχουν επίσημα αποφασιστεί, και όπως συμβαίνει πάντα την χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων οι τρεις ολυμπιονίκες είναι αυτόματα υποψήφιοι για τον τίτλο των τελικών Παγκόσμιων Κυπέλλων.

Κατά τον πρώτο τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου της ISSF στα τυφέκια και τα πιστόλια του σταθερού στόχου, που θα διεξαχθεί στην Μπολόνια από 4 έως 10 Οκτωβρίου, θα συμμετέχει και η δικιά μας χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη και στα δύο αγωνίσματα που κέρδισε το ολυμπιακό μετάλλιο. Στις 7 Οκτωβρίου αγωνίζεται στο πυροβόλο πιστόλι των 25 μέτρων (πιστόλι σπορ) και την επόμενη ημέρα στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων.

 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα