Οι εκπρόσωποι της Ελλάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής IPSC [updated]

By

Στην γειτονική Ιταλία, στην οποία θα διεξαχθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα λειοκάνου σκοποβολής IPSC, θα ταξιδέψει η αποστολή της Εθνικής Ομάδας όπως αυτή ανακοινώθηκε από τη ΣΚ.Ο.Ε. Αυτήν αποτελούν οι Φιλίππου Γεώργιος (ΣΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ), Πολιτάκης Λάζαρος (ΣΟ ΑΓΩΓΗ), Καρασούλος Δημήτρης (ΣΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ) οι οποίοι και θα αγωνιστούν στην κατηγορία standard. Οι Ρουμελιωτάκης Κων/νος (ΣΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ), Κοντόπουλος Ιωάννης (ΟΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ) και Φυτίλης Αθανάσιος (ΑΣΟ ΛΑΡΙΣΑΣ) θα αγωνιστούν στην standard manual, ενώ οι Αράπκουλες Ιωάννης (ΟΠΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ) και Σισμάνης Αθανάσιος (ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ) θα αγωνιστούν στην modified. Τέλος την Εθνική Ομάδα συμπληρώνουν οι Ιβάντσος Στέφανος (ΟΡΦΕΑΣ) και Μπεχτσούδης Απόστολος (ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ), οι οποίοι θα αγωνιστούν στην κατηγορία open.

Σημειώνουμε πως μόνο ο νεαρός Τσιάβος Θεμιστοκλής δεν θα ταξιδέψει στην γειτονική χώρα μιας και η ημερομηνία διεξαγωγής του παγκοσμίου, 13 με 19 Σεπτεμβρίου, συμπίπτει με την έναρξη των μαθημάτων του. Επι τη ευκαιρία υπενθυμίζουμε πως ο Θεμιστοκλής σπουδάζει οπλομηχανικός στην Αυστρία, μια χώρα με μακρά παράδοση στα όπλα.

Στα του αγώνα, αναμένεται μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα στους περίπου 720 συμμετέχοντες του κυρίως αγώνα. Άλλωστε πρόκειται για 5ήμερο αγώνα 30 σταδίων. Το καλό είναι ότι η Ιταλία είναι εύκολα προσβάσιμη χώρα λόγω της μικρής σχετικά απόστασης σε σχέση με άλλες χώρες, ενώ θετική είναι και η κάλυψη εξόδων από τη ΣΚ.Ο.Ε μέχρι και τα 800 ευρώ, πλην του παραβόλου συμμετοχής το οποίο θα καλυφθεί ξεχωριστά επίσης από τη ΣΚ.Ο.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να δείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα του παγκοσμίου εδώ.

Ευχόμαστε με την σειρά μας καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες!

[updated]
Η ΣΚ.Ο.Ε ανακοίνωσε πως υπάρχουν 10 διαθέσιμα slots για όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στο παγκόσμια πρωτάθλημα σκοποβολής IPSC που θα διεξαχθεί στην Ιταλία, με την αξία του παραβόλου να ανέρχεται στα 350,00€. Παράλληλα ανανεώθηκε η σύνθεση της Εθνικής Ομάδας με τον Ντουμάνη Ιωάννη (Π.Σ.Ε) να παίρνει την θέση του Θεμιστοκλή Τσιάβου. Παρακάτω θα βρείτε συνημμένη την αίτηση με τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται να αποστείλει όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει.

SYNTHESI E.O. WC IPSC SHOTGUN ITALY 2015 – DIATHESIMA SLOTS

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα