Οι Εθνικοί Αγώνες σκοποβολής IPSC των Η.Π.Α θα διεξαχθούν στη Florida

By

Στο σκοπευτήριο που διεξήχθη το παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής IPSC, στη Universal Shooting Academy, θα διεξαχθούν και οι Εθνικοί Αγώνες σκοποβολής IPSC 2015 των Η.Π.Α, στις 9 με 13 Σεπτεμβρίου.

Το  pre – match θα λάβει χώρα στις 9 και 10 του μηνός, με τις υπόλοιπες 3 ημέρες να είναι αφιερωμένες στον κυρίως αγώνα, αρκετές για την εκτέλεση 18 σταδίων, που σημαίνει 6 την ημέρα. Ενημερωτικά, τα στάδια έχουν ήδη σταλεί πρός έγριση στην IPSC και βρισκόμαστε προς αναμονή της δημοσίευσης τους.

Επιπλέον σημειώνουμε πως καθώς οι αγώνες αυτοί θα κρίνουν και την σύσταση της Εθνικής Ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών για το επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα, αναμένεται ιδιαίτερος και σκληρός ανταγωνισμός ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Δείτε μερικά πλάνα από τους περσινούς US IPSC NATIONALS

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα