Οι διεθνείς σκοπευτές μας πάνε Μόναχο… για να εκπροσωπήσουν τη ΣΚΟΚ στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου

By

[box_light]

14μελής αποστολή στον τρίτο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

[/box_light]

Για να πάρουν μέρος στον τρίτο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής, θα βρεθούν στο Μόναχο της Γερμανίας έντεκα διεθνείς σκοπευτές και σκοπεύτριες μας, μαζί με τους προπονητές και το γυμναστή τους. Στην αποστολή του τραπ, την οποία συνοδεύει ο προπονητής Ντιέγκο Κασπερίνι, συμμετέχουν οι διεθνείς σκοπευτές μας Φειδίας Σαββίδης, Παύλος Κουτσόφτας και Γιώργος Έλληνας, ενώ στο διπλό τραπ θα συμμετέχει ο Τζιοβάννης Σαββίδης. Με την αποστολή του σκητ ταξιδεύουν στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, οι διεθνείς Γιώργος Αχιλλέως, Ανδρέας Χάσικος, Τάσος Χαπέσιης, Άντρη Ελευθερίου, Παναγιώτα Ανδρέου και Κωνσταντία Νικολάου, μαζί με τον προπονητή τους Πιέτρο Τζιέγκα και τον γυμναστή Μιχάλη Κατζιανή, ενώ η πρωταθλήτριά μας Ειρήνη Παντελή θα πάρει μέρος στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών.

Οι αγώνες του τραπ θα διεξαχθούν το διήμερο 6 και 7 Ιουνίου, ενώ στις 9 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο αγώνας του διπλού τραπ. Την Τετάρτη και Πέμπτη 11 και 12 Ιουνίου θα ολοκληρωθεί ο αγώνας του σκητ και την ίδια μέρα η Ειρήνη Παντελή θα αγωνιστεί στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών.

Πέρα από το στόχο της διάκρισης για τους αθλητές μας, ο αγώνας του Μονάχου εντάσσεται και μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας τους εν όψει των Πανευρωπαϊκών Αγώνων που θα γίνου στην Ουγγαρία το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, καθώς και των Κοινοπολιτειακών Αγώνων της Γλασκώβης στο τέλος Ιουλίου.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα