Ξεκινά την Κυριακή το Δ’ Επαρχιακό Πρωτάθλημα των κυνηγών της Λευκωσίας

By

γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης 

[blockquote style=»1″]

Κυνηγοί … επί σκοπώ!

Ο πρώτος αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του τέως προέδρου της ΣΚΟΛΕΥ και της ΣΚΟΚ Λάκη Ψημολοφίτη

[/blockquote]

 

Με τον πρώτο αγώνα σπόρτιγκ, που θα γίνει στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο στα Λατσιά, την ερχόμενη Κυριακή, ξεκινά το φετινό Δ’ Επαρχιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής των Κυνηγετικών Συλλόγων της Επαρχίας Λευκωσίας. Ο αγώνας θα γίνει σε σύνολο 50 δίσκων και θα ισχύσει ατομική και ομαδική βαθμολογία, ενώ το πρωτάθλημα θα περιλαμβάνει πέντε αγώνες, από τους οποίους για κάθε αθλητή και κάθε ομάδα θα μετρήσουν τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα για την ανάδειξη των πρωταθλητών.

Οι ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων, θα αποτελούνται από πέντε αθλητές και για την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας του αγώνα θα μετρήσουν τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα, ενώ με βάση τους νέους κανονισμούς του πρωταθλήματος, στις ομάδες δεν δικαιούνται να συμμετέχουν νυν ή πρώην σκοπευτές.

Τον πρώτο αγώνα, που με απόφαση των διοργανωτών είναι αφιερωμένος στη μνήμη του τέως προέδρου της ΣΚΟΛΕΥ και της ΣΚΟΚ, αείμνηστου Λάκη Ψημολοφίτη, αθλοθετεί η εταιρία Fx Pro και, πέρα από τις τρεις πρώτες ομάδες, θα απονεμηθούν έπαθλα και στις ακόλουθες ατομικές κατηγορίες: Κυνηγοί Α’, Κυνηγοί Β’, Σκοπευτές Α’, Σκοπευτές Β’, Έφηβοι, Βετεράνοι Κυνηγοί και Βετεράνοι Σκοπευτές. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 8.30 π.μ. και θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα