Ξανά χρυσός Πανελληνιονίκης στο πιστόλι κεντρικής πυροδότησης ο Μόφορης Γρηγόρης

By

Την αυλαία στους Πανελλήνιους Αγώνες έριξε το αγώνισμα στα πιστόλια κεντρικής πυροδότησης ανδρών, που διεξήχθη στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας την περασμένη Κυριακή 18 Ιουνίου, με 26 συμμετοχές και έντονο συναγωνισμό.

Τον τίτλο του Πανελληνιονίκη κέρδισε για άλλη μια φορά ο Μόφορης Γρηγόρης (ΑΟΜ Νίκανδρος) πετυχαίνοντας επίδοση 559/600. Παρά το γεγονός ότι η πρώτη 10άδα στις βολές ακριβείας είχε χαμηλή βαθμολογία για τις επιδόσεις που μας έχει συνηθίσει (88/100), κατάφερε να επικρατήσει τόσο στις ακριβείας όσο και τις ταχείας. Ασημένιος αναδείχτηκε ο Καμπούρης Ιωάννης (ΠΑΟ), ο οποίος ολοκλήρωσε τις ακριβείας μόνο με 2 βαθμούς διαφορά από τον Μόφορη, αλλά η επίδοσή του στις ταχείας τον κράτησε στην δεύτερη θέση με συνολική επίδοση 552/600, που αποτελεί και ατομικό ρεκόρ. Την νικήτρια τριάδα συμπλήρωσε ο Ξυνογαλάς Ανδρέας (BUDO) με συνολική επίδοση 551/600, ο οποίος είχε την δεύτερη καλύτερη βαθμολογία στις ταχείας.

Στις ομαδικές κατατάξεις τώρα, η ομάδα του ΠΑΟ επικράτησε κατά κράτος με συνολική επίδοση 1638, με τις επιμέρους επιδόσεις των αθλητών να είναι 552 του Καμπούρη Ιωάννη που κέρδισε και το ασημένιο στο ατομικό, 549 του Νεονάκη Νίκου και 537 του Κατσίρη Δημητρίου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Διάφορα

Το Ανώτατο Αριστείο «Δημήτριος Βικέλας» της ΕΟΕ δόθηκε στον τέως Πρόεδρο της ΣΚΟΕ, Παύλο Κανελλάκη

Για πρώτη φορά απονεμήθηκε το Ανώτατο Αριστείο «Δημήτριος Βικέλας», το οποίο θέσπισε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), ώστε να τιμήσει...
Διαβάστε Περισσότερα