Νικητής του 4ου αγώνα κυπέλλου Ελλάδος Compak ο Γκίνης Ιωάννης

By

Σειρά για το Κύπελλο Ελλάδος στο compak sporting είχε ο 4ος αγώνας με διοργανωτή τον Σκοπευτικό Σύλλογο Σκύδρας «Οι Μακεδόνες», ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαΐου στο άρτια οργανωμένο σκοπευτήριό του.

Με 26 συμμετοχές από 7 συλλόγους έδωσαν το παρόν σκοπευτές από όλη την Ελλάδα που είτε διεκδικούν μία θέση ψηλά στην κατάταξη είτε όχι, ήταν εκεί για να αγωνιστούν στους 100 δίσκους του αγώνα. Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε ο βετεράνος σκοπευτής από τον ΟΦΚΟ, Ιωάννης Γκίνης, με επίδοση 89/100. Τον ακολούθησε ο Δεληγιάννης Ιωάννης (ΟΦΚΟ) με 88/100 και έπειτα από το shoot-off τριών σκοπευτών λόγω ισοβαθμίας για τη διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου, τελικά στο βάθρο ανέβηκε ο Δήμας Νικόλαος (ΠΑΡΝΗΣ).

Ο αγώνας δεν έκλεισε με τις απονομές καθώς έπειτα ακολούθησε η ανύψωση της επίσημης σημαίας της FITASC, η οποία θα διακοσμεί πια το πρώτο σκοπευτήριο στην Ελλάδα που τη διαθέτει.

SKYDRA_SHMAIA_FITASC

 

 

APOTEL_COMPAK_SPORTING

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα