Ο Νίκος Καβουκλής θα προετοιμάσει την εθνική ομάδα της σκοποβολής IPSC

Ο πρωταθλητής Νίκος Καβουκλής θα προετοιμάσει την εθνική ομάδα της σκοποβολής IPSC!

By
Ο Νίκος Καβουκλής θα έχει τα ηνία της προπόνησης της εθνικής ομάδας για δεύτερη φορά! Ο Ρόδιος αθλητής είναι 10 φορές πανελληνιονίκης, ειδικός αθλητικής ψυχολογίας και εκπαιδευτής!

Η Ομοσπονδία θέλοντας να ενισχύσει σκοπευτικά τους αθλητές της εθνικής ομάδας, ώστε να έχουν την κατάλληλη προετοιμασία εν όψει του Πανευρωπαϊκού Αγώνα Όπλων Χειρός τον Οκτώβριο 2016, έλαβε τα μέτρα της και οργάνωσε μία σειρά από προπονήσεις.

Τον ρόλο έχει αναλάβει ο επί σειρά ετών πρωταθλητής Νίκος Καβουκλής, ο οποίος συνεργάζεται με την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος ως Τεχνικός Σύμβουλος της Πρακτικής Σκοποβολής και θα δώσει συμβουλές, οδηγίες και υποδείξεις για τη βελτίωση των σκοπευτών που θα απαρτίζουν την εθνική ομάδα (Ε.Ο). Πιο συγκεκριμένα, όσα μέλη της Ε.Ο επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν στο προπονητικό διήμερο που θα διεξαχθεί στο σκοπευτήριο των Οινοφύτων Βοιωτίας στις 25 και 26 Ιουνίου 2016. Έπειτα θα δοθεί η ευκαιρία σε όσα μέλη της Ε.Ο επιθυμούν, να συμμετάσχουν σε έναν ή δύο μη Πρωταθληματικούς αγώνες Level III, όπου θα καθοδηγηθούν από τον Νίκο Καβουκλή. Τέλος, ο Τεχνικός Σύμβουλος θα ακολουθήσει την Εθνική Ομάδα στον Πανευρωπαϊκό Αγώνα ως αρχηγός αποστολής έχοντας την ευκαιρία οι αθλητές να δει από κοντά τις επιδόσεις και να βοηθήσει με συμβουλές τους σκοπευτές.

Στα πλαίσια υποστήριξης της όλης ενέργειας για την προετοιμασία των αθλητών, η ΣΚΟΕ θα καλύψει διαμονή, μετάβαση και παράβολα συμμετοχής στους αγώνες Level III (εφόσον παρακολουθήσουν τη διήμερη προπόνηση και τους αγώνες Level III) μετά την προσκόμιση των προβλεπόμενων νομικών παραστατικών.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα