σκοπευτήριο Ψαχνών Ευβοίας

Νέο σκοπευτήριο στα Ψαχνά Ευβοίας!

By
Ένα νέο σκοπευτήριο ξεπροβάλλει στο προσκήνιο του πήλινου στόχου, αλλά και του σταθερού!

Ένα σκοπευτήριο που μόλις αδειοδοτήθηκε και σίγουρα θα κάνει αισθητή την «παρουσία» του στο σκοπευτικό κοινό, ενώ πραγματοποιήθηκαν ήδη οι τελευταίες δοκιμές λίγο πριν ανοίξει τις πόρτες του.

Τα Ψαχνά Ευβοίας θα αποτελούν πλέον τόπο συνάντησης των σκοπευτών!

Σε κομβικό σημείο βρίσκεται το ολοκαίνουριο σκοπευτήριο Ψαχνών, αφού είναι μόλις 40 λεπτά μακριά από την Αθήνα δίνοντας το πλεονέκτημα της εύκολης πρόσβασης και μετακίνησης.

Το σκοπευτήριο Ψαχνών διαθέτει υπέροχες εγκαταστάσεις και προς το παρόν έχει ένα σταντ με ολοκαίνουριες μηχανές Bowman και ήδη ετοιμάζεται και δεύτερο. Πέρα από το γήπεδο του πήλινου στόχου, φιλοξενεί και θυρίδες για τον σταθερό στόχο και τα αγωνίσματα των 25 μέτρων. Διαθέτει ένα εκπληκτικό χώρο φιλοξενίας σκοπευτών (clubhouse) και από τις εντυπώσεις που ακούσαμε ίσως είναι και καλύτερο από αυτά του εξωτερικού.

Εμπνευστής και δημιουργός του νέου σκοπευτηρίου είναι ο Πρόεδρος του Σκοπευτικού Συλλόγου Ψαχνών, Παντελάκης Αλέξανδρος.

Σύντομα θα υπάρξει νέα παρουσίαση του σκοπευτηρίου!

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα