Νέο σκοπευτήριο πυροβόλων από τον ΑΘΛΟΣ!

By

Ενώ η χώρα μας βρίσκεται σε δυσμενείς οικονομικά συνθήκες, υπάρχουν σωματεία που δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν δυνατά στην ανάπτυξη της σκοποβολής. Ένα από αυτά, ο Αθλητικός Όμιλος Σκοπευτικός (ΑΘΛ.Ο.Σ), προχώρησε στη δημιουργία ενός σύγχρονου σκοπευτηρίου στο τέρμα Μεσσηνίας στην Αθήνα.

athlos_in

Το σύγχρονο σκοπευτήριο διαθέτει 8 θέσεις βολής με αποστάσεις 25μ. ώστε να εξυπηρετεί επαρκώς τα αγωνίσματα των πυροβόλων του σταθερού στόχου ενώ παράλληλα διαθέτει καφετέρια, τουαλέτες και άνετο πάρκινγκ. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων βολής, η συμμετοχή θα γίνεται με κρατήσεις.

Το σκοπευτήριο αναμένεται να ανοίξει σύντομα και θα λειτουργεί καθημερινά τα απογεύματα και το Σαββατοκύριακο από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα