Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΚΟΕ

By

Με τη συμμετοχή 145 σωματείων πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα, όπου οι εκπρόσωποι των σωματείων έκριναν τον διοικητικό, αθλητικό και οικονομικό απολογισμό της περιόδου 01/01-30/09/2016, και εξέλεξαν το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας και τα μέλη των αρμοδίων επιτροπών, τα οποία ανακοινώθηκαν σε προηγούμενη δημοσίευση και μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Η αποχώρηση του Παύλου Κανελλάκη από την φετινή ψηφοφορία έπειτα από 34 χρόνια, δημιούργησε στιγμή συγκίνησης κατά τον λόγο του πριν την εκκίνηση της διαδικασίας, δηλώνοντας έτοιμος να βοηθήσει από τη θέση του εκπροσώπου της ΣΚΟΕ στην ΕΟΕ.

[blockquote style=»2″]

Σήμερα, με την απόφασή μου να μην υποβάλλω υποψηφιότητα για το λειτούργημα του προέδρου του Δ.Σ. της ΣΚΟΕ, κλείνει μια μακρά περίοδος, κατά την οποία είχα την χαρά και την τιμή να υπηρετήσω την Ομοσπονδία μας, ως μέλος της διοίκησής της και ως πρόεδρός της.

Μην ανησυχείτε δεν θα επιχειρήσω να κάνω απολογισμό για τα 32 χρόνια που είχα το προνόμιο να είμαι πρόεδρος του Δ.Σ. της ΣΚΟΕ.

Θέλω μόνο να θυμηθώ, ότι το 1982 που εκλέχτηκα πρόεδρος της ΣΚΟΕ για πρώτη φορά, η Ομοσπονδία μας αριθμούσε 12 σωματεία, εκ των οποίων τα τρία ήταν Κυπριακά και οι σκοπευτές μας λιγότεροι από 1.000.

Σήμερα, η δύναμη της ΣΚΟΕ είναι 200 τακτικά σωματεία με δικαίωμα ψήφου, ενώ οι εγγεγραμμένοι αθλητές μας υπερβαίνουν τις 60.000, εκ των οποίων πάνω από 18.000 με δραστηριότητα εντός του 2016.

Δεν θα πω τίποτε άλλο σαν απολογισμό μιας ζωής στην υπηρεσία της Ελληνικής Σκοποβολής. Απλά θέλω να τονίσω ότι αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά και με τη θέλησή μου, έχοντας τη συνείδησή μου ήσυχη πως έχω εκπληρώσει τα καθήκοντα που μου αναθέσατε και έχω τιμήσει την εμπιστοσύνη σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αυτοί που θα με διαδεχθούν είναι άξιοι παλαιοί συνεργάτες μου και εργάτες της σκοποβολής, με αδιαμφισβήτητες ικανότητες και πολύτιμη πείρα στην υπηρεσία της. Η επιτυχία τους είναι εξασφαλισμένη.

Εγώ πάντως θα είμαι στη διάθεσή τους, να τους βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Αυτός είναι και ο λόγος που υπέβαλα υποψηφιότητα για την εκπροσώπηση της ΣΚ.Ο.Ε. στην Ε.Ο.Ε. και ευελπιστώ πως θα με τιμήσετε, για άλλη μία φορά, με την εμπιστοσύνη σας.

[/blockquote]

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΚΟΕ είναι το εξής:

[row][third_paragraph]

Πρόεδρος
Γενικός Γραμματέας
Αντιπρόεδρος Α
Αντιπρόεδρος Β
Αντιπρόεδρος Γ
Ειδικός Γραμματέας
Ταμίας
Αναπληρωτής Ταμίας
Έφορος Υλικού
Μέλη

[/third_paragraph][paragraph_right]

Αθανάσιος Παπαγεωργίου
Ανδρέας Μοδές
Αλεξανδρος Δημακάκος
Δημήτριος Καλογερόπουλος
Νικόλαος Διακάκης
Εμμανουήλ Κουριδάκης
Πηνελόπη Νινιού
Ιωάννης Τζανάκος
Γεώργιος Καφάτος
Παναγιώτης Θεμελίδης
Νικόλαος Σαμιωτάκης
Κωνσταντίνος Τοπούζης
Παναγιώτης Τσαρουχάκης

[/paragraph_right][/row]

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα