Νέος Πρόεδρος της IPSC ο Ρώσος Vitaly Kryuchin

By

Μετά από δεκαετίες παραμονής στη θέση του Προέδρου ο ελληνικής καταγωγής Nick Alexakos παρέδωσε τον τίτλο στις 26 Αυγούστου 2017 στον Vitaly Kryuchin από την Ρωσία, ο οποίος διατελεί χρέη Πρόεδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Πρακτικής Σκοποβολής.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα από την εκλογή του είχε ερωτηθεί για το ποια θεωρεί κύρια προτεραιότητα αν γίνει Πρόεδρος της IPSC. Ο Vitaly Kryuchin δήλωσε πως η κορυφαία προτεραιότητά του είναι να καταστήσει την IPSC ένα πλήρες μέλος της SportAccord/GAISF, έτσι ώστε το άθλημα να αναγνωρίζεται παγκοσμίως και ο κάθε Περιφερειάρχης να γίνει ο αξιοσέβαστος ηγέτης της Εθνικής Ομοσπονδίας IPSC, αναγνωρισμένη από την κυβέρνησή της. Γενικότερα θα ήθελε να ανεβάσει τον οργανισμό σε τέτοιο επίπεδο που η συμμετοχή στο SportAccord θα είναι φυσικό να συμβεί.

[blockquote style=»1″]

Το 1998 ίδρυσε την IPSC Russia με μόλις 4-5 μέλη, καθώς η περιφέρεια της Ρωσίας ήταν πολύ δύσκολη κείνα τα χρόνια. Ο αυστηρός νόμος περί όπλων, τα απαγορευμένα φυσίγγια των 9 mm για τα αγωνίσματα της σκοποβολής IPSC, καθώς και η μη ύπαρξη σκοπευτηρίων για εξάσκηση ήταν μερικά από τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει. Σήμερα μετρά 20 χρόνια Περιφερειάρχης και πλέον τα μέλη ξεπερνούν τα 30 χιλιάδες.

[/blockquote]

 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα