Μόλις πέντε ημέρες μακριά από τον Πανελλήνιο Αγώνα και είναι όλα έτοιμα

By

Οι μέρες μετράνε αντίστροφα για την έναρξη του Πανελλήνιου Αγώνα Όπλων Χειρός (23-24 Σεπτεμβρίου) και όλα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους 273 συμμετέχοντες στο σκοπευτήριο του ΠΒ 698 ΑΒΠ Κορίνθου, που διαχειρίζεται ο διοργανωτής Όμιλος Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας (ΟΑΣΚ).

Το επίπεδο του διεθνή αγώνα αναμένεται να είναι υψηλό, που προκύπτει τόσο από τις ξένες συμμετοχές όσο και από τους σκοπευτές-τριες της εγχώριας σκοπευτικής κοινότητας, η οποία έσπευσε να δηλώσει συμμετοχή καθώς οι διαθέσιμες θέσεις όλο και λιγόστευαν. Το Σάββατο τα 35 έμπειρα άτομα της διοίκησης πεδίου θα είναι στις θέση τους για να υποδεχτούν τους αθλητές, ελπίζοντας για έναν αγώνα που θα ξεπεράσεις τις προσδοκίες.

Είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στη χώρα μας που αφορά τη σκοποβολή IPSC και ομολογουμένως έλαβε την απαιτούμενη προσοχή και προβολή. Για πρώτη φορά λοιπόν απέκτησε τη δική του παρουσιαστική ιστοσελίδα, hellenicnationals.oask.gr, όπου είναι διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες που μπορεί να ενδιαφέρουν έναν σκοπευτή, από τη δήλωση συμμετοχής μέχρι και ενημερωτικές πληροφορίες για το ξενοδοχείο του αγώνα. Η ιστοσελίδα συνεργάζεται σε πραγματικό χρόνο και αντλεί δεδομένα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα ShooterSIS, ενώ o διοργανωτής σύλλογος μετά τη λήξη του Πανελλήνιου Αγώνα θα είναι σε θέση να επιλέγει την άντληση δεδομένων και από άλλους αγώνες του σωματείου που έχουν καταχωρηθεί στην πλατφόρμα.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα