Μιχαλόπουλος & Παπακανέλλου ξανά πρώτοι, αυτή τη φορά στο διασυλλογικό πρωτάθλημα του ΖΕΥΣ

By

Μπορεί το διασυλλογικό πρωτάθλημα που έχει διοργανώσει η Σκοπευτική Λέσχη ΖΕΥΣ να αποτελείται από 16 αγώνες σε διάστημα μόλις τεσσάρων μηνών (Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος), δίνει όμως τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες σκοπευτές να ανατρέψουν ευκολότερα το αποτέλεσμα. Μόλις εχθές διεξήχθη στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα ο 7ος αγώνας υπό την παρουσία 11 σκοπευτών όλων των ηλικιών από 9 συλλόγους.

Τα αποτελέσματα του 7ου αγώνα του διασυλλογικού πρωταθλήματος ΖΕΥΣ είναι:

[tabs][tab title =»ΑΕΡΟΒΟΛΑ»]

aerovola-zeys

[/tab]

[tab title =»ΠΥΡΟΒΟΛΑ»]

pyrovola-zeys

[/tab]

[/tabs]

Η Σκοπευτική Λέσχη ΖΕΥΣ αρχές της σκοπευτικής σεζόν ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασία της με την Μαριέλλα Νταϊκου, κάτοχο διπλώματος Β class της ISSF, για τα τμήματα Ακαδημιών και την κατηγορία των γυναικών.

[blockquote style=»3″]

Η Μαριέλλα Νταϊκου έχει στο ενεργητικό της αρκετές επιτυχίες των αθλητών της και έχει να επιδείξει πλούσιο προπονητικό έργο, εμπειρία και αθλητικό-αγωνιστικό ήθος. Το Δ.Σ. την καλωσορίζει στην Σκοπευτική μας οικογένεια με την βεβαιότητα μιας νέας αγαστής συνεργασίας.

[/blockquote]

 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα