Με χριστουγεννιάτικη διάθεση και πλούσια δώρα ο αγώνας Level II από τον ΟΠΣ Βόλου

By

Μία καλή εκκίνηση έπειτα από αρκετό καιρό πραγματοποίησε ο Όμιλος Πρακτικής Σκοποβολής Βόλου την περασμένη Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, μπαίνοντας δυναμικά στη διοργάνωση μεγαλύτερου επιπέδου αγώνων καταφέρνοντας να προσελκύσει έναν καλό αριθμό σκοπευτών από 12 συλλόγους (Σ.Σ Βόλου, Ο.Π.Σ. Καρδίτσας, ΛΕΣΧ.Ο.Π. Λάρισας, Α.Σ.Ο.Λ., Α.ΣΚ.Ο.Τ., ΣΚ.Ο. Βόλου, Ε.Λ.Π.Σ., ΣΚ.Β.Ε., ΒUDO, ΑΤΤΙΚΗ.Λ.Π.Σ., Α.Λ.Π., Ο.Π.Σ. Βόλου) με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δείχνουν οι αθλητές του νομού, αλλά υπήρξαν και συμμετοχές από Καρδίτσα, Ιωάννινα, Λάρισα, Κόρινθο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο αγώνας διεξήχθη στο σκοπευτήριο του διοργανωτή συλλόγου στις Αλυκές Βόλου φιλοξενώντας 5 στάδια με ελάχιστο αριθμό φυσιγγίων τα 90. Τα στάδια του αγώνα σχεδιάστηκαν από ανθρώπους του συλλόγου πετυχαίνοντας να κρατήσουν έναν υψηλό βαθμό δυσκολίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κίνηση και την ταχύτητα. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο Όμιλος Πρακτικής Σκοποβολής Βόλου έκανε μία αξιόλογη προσπάθεια και σίγουρα όλοι όσοι εργάστηκαν για αυτόν τον αγώνα αποκόμισαν την απαραίτητη εμπειρία και γνώση σε πρακτικό πια επίπεδο για να τα μεταφέρουν στον μελλοντικό αγώνα που θα διοργανώσει ο όμιλος.

Πολλά τα δώρα για τους πρώτους νικητές των κατηγοριών Production και Standard!

Το πιστόλι κέρδισε ο Κων/νος Ράγιας (BUDO), νικητής της Production, του οποίου η θέση δεν ‘κινδύνευσε’ ιδιαίτερα από τον δεύτερο νικητή της κατηγορίας, Γρηγόρη Γρηγορίου (ΑΣΟΛΠ), ο οποίος απείχε 7,01%. Το χάλκινο κέρδισε ο Αθηναίος Ιωάννης Κουλέτσης (ΟΑΣΚ). Το επόμενο δώρο του διοργανωτή ήταν μία διήμερη διαμονή στο ιδιαίτερα δημοφιλές χειμερινό προορισμό, στο Πήλιο, με τον Γιώργο Παπαδόπουλο (BUDO) να κερδίζει την κατηγορία αλλά και το δώρο. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Χρήστος Ρωμανός (ΕΛΠΣ) και το χάλκινο ο Ιωάννης Στάμος (ΣΚΟΒ). Η Lady Ευαγγελία Φώτογλου (ΕΛΠΣ) πέτυχε την καλύτερη επίδοση κατακτώντας την πρώτη θέση της Open, με τον Χρήστο Παρασκευόπουλο (ΣΚΟΒ) και τον Φώτιο Σακελλάρη (ΟΠΣΚ) να ακολουθούν στη δεύτερη και την τρίτη θέση, αντίστοιχα. Η Classic ανέδειξε τον Αλέξανδρο Φωτόπουλο (BUDO) ακολουθώντας στη δεύτερη θέση ο Χρήστος Βυθόπουλος (ΑΣΟΚ) και στην τρίτη ο Κων/νος Δέδες (BUDO).

 

[quote]

Ο  Ο.Π.Σ.Β. ευχαριστεί τον Αγωνάρχη κ. Γαβαλά Πέτρο, τον επίτροπο ΣΚ.Ο.Ε. κ. Αναστασίου Ιωάννη, τους κριτές, καθώς και τους χορηγούς METAL DESIGN, MYVOLOS.NET, SHOOTERS.GR, ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΟ (ΟΠΛΟΠΩΛΕΙΟ COBRA), TARGET GROUP LTD και ΟΠΛΟΠΩΛΕΙΟ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟΣ.

Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν για ακόμη μία φορά!

[/quote]

 

 

 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα