σκοπευτικοί αγώνες αεροβόλων όπλων σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων ΑΠΘ

Με υψηλές επιδόσεις και πολλούς μικρούς σκοπευτές έκλεισε ο αγώνας Α κατηγορίας αεροβόλων όπλων του ΣΚΟΑΑΠΘ

By

Με τη συμμετοχή 72 σκοπευτών και σκοπευτριών όλων των ηλικιών από 9 σωματεία πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι αγώνες Α κατηγορίας αεροβόλων όπλων που διοργάνωσε για φέτος ο Σκοπευτικός Όμιλος Αποφοίτων ΑΠΘ το περασμένο Σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο σκοπευτήριο του στρατοπέδου «Παύλος Μελάς» στη Θεσσαλονίκη σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού, αφού για πρώτη φορά οι νεαρότεροι ηλικιακά σκοπευτές-τριες αγωνίστηκαν σε μία σειρά μόνοι τους.

Γενικότερα στα του αγώνα, υπήρξαν υψηλά νούμερα με την επίδοση του Παυλίδη Παναγιώτη (ΕΣΚΟΘ) να ξεχωρίζει. Με βαθμολογία 565/600 εκτός του ότι κατέκτησε την πρώτη θέση του αεροβόλου πιστολιού εφήβων, κλήθηκε από την ΣΚΟΕ να συμμετάσχει στον αγώνα επίλεκτων στον Βόλο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ο Σταυρίδης Αλέξανδρος (ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ) επανήλθε αγωνιστικά και πέτυχε την δεύτερη καλύτερη επίδοση στο αεροβόλο τυφέκιο ανδρών. Επίσης, η Μποζίνη Μαρία-Ελένη (ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ) κατέκτησε την πρώτη θέση με επίδοση 381/400 προσπερνώντας ακόμα και πιο έμπειρες σκοπεύτριες στο αεροβόλο τυφέκιο νεανίδων. Παραμένοντας στο τυφέκιο, αλλά στην κατάταξη των γυναικών, η Βασιλούδα Ελένη (ΣΚΟΑΑΠΘ) έκανε μία μεγάλη επίδοση 390/400, στα δεκαδικά όμως το 405,7 δεν είναι αρκετά αντιπροσωπευτικό των δυνατοτήτων της. Ακόμα μία επίδοση που πρέπει να σημειωθεί είναι εκείνη της Ποντικέρη Κυριακής (ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ), η οποία πέτυχε ατομικό ρεκόρ 368/400 στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών.

Έτοιμη δηλώνει λοιπόν μετά από τον αγώνα Α κατηγορίας στα αεροβόλα όπλα η 7μελής ομάδα με προπονητή τον κ.Βουδούρη Νίκο που θα συμμετάσχει στον αγώνα Κυπέλλου – πρόκρισης Ε.Ο. στον Βόλο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα:

[tabs][tab title =»ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ»]

aer-pist-andron aer-pist-gyn aer-pist-ef aer-pist-nean

[/tab][tab title =»ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΥΦΕΚΙΟ»]

aer-tyf-andr aer-tyf-gyn aer-tyf-ef aer-tyf-nean aer-tyf-kor-paid

[/tab][/tabs]

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα