Με τους παλιούς κανονισμούς οι τελικοί του τραπ στην Μαλακάσα

By

Η διεξαγωγή των αγώνων Β και Γ κατηγορίας στην Μαλακάσα, βρήκε τους σκοπευτές να αγωνίζονται με τους παλιούς κανονισμούς, τόσο στους ημιτελικούς όσο και στους τελικούς του αγωνίσματος. Η «λύση» αυτή ήταν μονόδρομος για τους διοργανωτές καθώς το πρόγραμμα στις μηχανές δεν ήταν ενημερωμένο με τους νέους κανονισμούς, γεγονός που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια αρκετών σκοπευτών. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο, 6 & 7 Απριλίου, και κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες από 50 συμμετοχές.

Στην Α’ Κατηγορία Ανδρών, πρώτος αναδείχθηκε ο Θεόδωρος Σκάλκος (ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ) με 114/125, ενώ στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο Μαρίνος Κανελλακόπουλος του ΟΦΚΟ με 113/125. Τρίτος ο Βασίλειος Ζωρδούμης (ΣΛΖΑΓΟΡ) και αυτός με 113/125. Στον αγώνα Β’ Κατηγορίας Ανδρών, ο Νικόλαος Δακτυλίδης του Σκοπευτικού Ομίλου Μυκόνου, κατάφερε να επικρατήσει στην πρώτη θέση έναντι του Ευάγγελου Σταματίου από την ΠΣΕ. Ο Ιωάννης Γουριώτης (ΤΕΥΚΜΑΓΝ) κατάφερε να διατηρηθεί στην τριάδα και να καταλάβει το χάλκινο μετάλλιο. Ο αγώνας της Γ’ Κατηγορίας Ανδρών διεξήχθη με την παρουσία έξι σκοπευτών, με τον Σωκράτη Μουστακέα (ΠΑΟ) να κερδίζει με διαφορά την πρώτη θέση. Στην κατηγορία των Εφήβων, ο Παναγιώτης Χριστόφορος (ΟΦΚΟ) επικράτησε με 92/125 ενώ στους Βετεράνους, νικητής αναδείχθηκε ο Ανάργυρος Βελώτας (ΣΟΜυκόνου) με 109/125.

Στον αγώνα δήλωσαν παρόντες τόσο ο Πρόεδρος της ΣΚ.Ο.Ε. κ. Παύλος Κανελλάκης, όσο και η έφορος υλικού της ΣΚ.Ο.Ε., κ. Πηνελόπη Νινιού. Παρόντα ήταν επίσης και άλλα μέλη του Δ.Σ. της ΣΚ.Ο.Ε. εν όψει και του Σεμιναρίου που διεξαγόταν στην αίθουσα του κυλικείου στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας για τα αγωνίσματα του Sporting. Το περιοδικό Shooters βρέθηκε στην Μαλακάσα για να καλύψει το γεγονός.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα καθώς και φωτογραφικό υλικό από το φακό του Shooters.

 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα