Με τη σκοποβολή η Κύπρος συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών

By

γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης

Θα γίνουν στη Σαμψούντα της Τουρκίας από τις 18 – 30 Ιουλίου
Ο πρωταθλητής μας Ανδρέας Κωνσταντίνου θα πάρει μέρος στο αεροβόλο τουφέκι και αεροβόλο πιστόλι

 

Με τον πρωταθλητή μας και «χάλκινο» νικητή των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης στο αεροβόλο τουφέκι, Ανδρέα Κωνσταντίνου, η Κυπριακή Αθλητική Ομοσπονδία Κωφών θα συμμετάσχει στους «23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών» (23rd Summer Deaflympics 2017) που θα διεξαχθούν από τις 18 έως τις 30 Ιουλίου 2017, στη Σαμψούντα της Τουρκίας.

 

Ο Κύπριος πρωταθλητής, τον οποίο συνοδεύουν η προπονήτριά του Ειρήνη Παντελή και ο αρχηγός της αποστολής Γιάννης Χατζηγιάννης, θα είναι ο μόνος εκπρόσωπος της Κύπρου στους αγώνες και θα πάρει μέρος τόσο στο αεροβόλο τουφέκι όσο και στο αεροβόλο πιστόλι.

 

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Κωφών (Deaflympics) διεξάγονται κάθε 4 χρόνια, μετά από τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες. Είναι αναγνωρισμένοι από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (Δ.Ο.Ε.) και διεξάγονται υπό την επίβλεψη της I.C.S.D. (International Committee of Sports for the Deaf).

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα