Με πολύ λίγες συμμετοχές ο 1ος Αγώνας κυπέλλου Θεσσαλίας

By

Μόλις 44 συμμετοχές είχε ο 1ος αγώνας του Κυπέλλου Θεσσαλίας που διοργάνωσε ο Ο.Π.Σ. Φαρσάλων την περασμένη Κυριακή στο σκοπευτήριο Φαρσάλων.

Στα του αγώνα λοιπόν………

Ο καιρός έκανε το χατίρι σε όλους όσους βρέθηκαν στα Φάρσαλα την περασμένη Κυριακή για να απολαύσουν έναν αγώνα που στήθηκε με δυσκολία ( λόγω καιρικών συνθηκών) έναν αγώνα 5 σταδίων με πραγματικά δύσκολα στάδια  καθώς  είδαμε στάδιο 23 φυσιγγίων με αρκετά metal plates σε μεγάλες αποστάσεις αλλά και έξυπνα και γρήγορα στάδια που κέντριζαν το ενδιαφέρον και ¨υποχρέωναν¨ τον σκοπευτή να σκεφτεί το πώς θα ρίξει. Ο αγώνας κύλησε ομαλά με καλή διάθεση και ¨κοντρίτσα¨ μεταξύ φίλων που ήρθαν ακόμα και από την μακρινή Χαλκίδα με 4 συμμετοχές από τον καινούριο σύλλογο του Ο.Ρ.Φ.Ε.Α. Αναλυτικά είδαμε στην Classic τον Junior Βαγγέλη Γραβάνη του BUDO να ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου με δεύτερο τον Φωτόπουλο Αλέξανδρο επίσης  του BUDO και στην τρίτη θέση τον Χρήστο Βυθόπουλο του Α.Σ.Ο. Καρδίτσας. Στην Standard είδαμε έναν Αλέξανδρο Συρογιάννη να επικρατεί του Κώστα Οικονομίδη του ΣΚ.Ο.Βόλου και στην τρίτη θέση τον Βασίλη Σταυριανάκη του Ο.Ρ.Φ.Ε.Α. Στην Production εύκολη επικράτηση της Jelena Savkovic του Ο.Π.Σ. Καρδίτσης αφήνοντας στη δεύτερη θέση  τον Γιώργο Λουλούδη του ΣΚ.Ο.Βόλου με την εντυπωσιακή διαφορά 33,06% και τρίτο τον Θεμελή Νικόλαο του ΣΚ.Ο.Βόλου επίσης με μεγάλη διαφορά που έφτασε στο 42,79% δείγμα πώς η Σέρβα αθλήτρια είναι πάρα πολύ ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό! Τέλος στην OPEN στην πρώτη θέση ο Βασίλης Χατζηδαμιανός του Ο.Ρ.Φ.Ε.Α. με δεύτερο τον Πρόδρομο Μιχαηλίδη του Α.Σ.Ο. Λάρισας και τρίτο τον Χρήστο Πανταζόπουλο του Ο.Ρ.Φ.Ε.Α.  

Στα του εκτός αγώνα τώρα………

Ένας θεσμός που θα έπρεπε κατά την γνώμη μας να χαιρετιστεί από όλους του Συλλόγους της Θεσσαλίας μιας και είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται κάτι τέτοιο, δυστυχώς δεν είδαμε κανέναν από τους ¨Μεγάλους Συλλόγους¨ της Θεσσαλίας να δίνουν το παρόν. Θεσμός ο οποίος οι διοργανωτές έχουν σκοπό να τον εδραιώσουν στην Θεσσαλία.  Όπως συγκεκριμένα μας είπε και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κ. Γιάννης Κουρδής  [quote]σκοπός της δημιουργίας ενός τέτοιου θεσμού δεν είναι η προβολή του συγκεκριμένου Συλλόγου αλλά η έναρξη μιας προσπάθειας που θα πρέπει να υπάρχει κάθε χρόνο από όλους τους συλλόγους της Θεσσαλίας είτε ακόμα ακόμα να διοργανώνεται και διασυλλογικά.[/quote]  Γιατί λοιπόν γειτονικά σωματεία που σε αγώνες τους Level I συγκεντρώνουν 100 -150 συμμετοχές, σε μια τόσο όμορφη διοργάνωση στην οποία μάλιστα αγωνάρχης είναι αθλητής τους , δεν εμφανίζονται καθόλου ??  Πού είναι οι σύλλογοι που φωνάζουν για ανεξάρτητη ζώνη Θεσσαλίας  και που δεν εμφανίζονται καν σε αγώνα που γίνεται έξω από την πόρτα τους??  Πώς θα δημιουργηθεί ανεξάρτητη ζώνη??? ΧΩΡΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ???? Μήπως τελικά κάποιοι ενοχλούνται να βλέπουν την σκοποβολή να πάει μπροστά?? Μήπως κάποιοι ενοχλούνται βλέποντας  καινούριους αθλητές να θέλουν να ασχοληθούν με την Πρακτική και  τους ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ να έρθουν σε αγώνες που γίνονται στην αυλή τους??  Μήπως τελικά θα πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε τί πραγματικά προσφέρουμε όλοι στην Πρακτική Σκοποβολή στην Ελλάδα σαν σύνολο και μετά να βλέπουμε το ΕΓΩ που δυστυχώς υπερισχύει του ΕΜΕΙΣ??

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα