Με πολλές συμμετοχές ο 1ος αγώνας Compak Sporting στο Σχιστό

By

Την Κυριακή ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας Compak Sporting του πρωταθλήματος 2012-2013 που διοργανώνει το σκοπευτήριο του Σχιστού με νέο ρεκόρ συμμετοχών που φτάνουν τις 59. Απαρατήρητες δεν πέρασαν ούτε οι υψηλές επιδόσεις που σημειώθηκαν.

Στην Α κατηγορία, λοιπόν, πρώτος αναδείχτηκε ο Δημήτρης Βουρλήτης με επίδοση 49/50 έπειτα από μία εξαιρετική εμφάνιση που του χάρισε το κύπελλο. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Γιάννης Γκίνης με 46/50 και την τρίτη ο Γιάννης Κοντογιάννης με 45/50.

Οι υψηλές επιδόσεις δεν σταμάτησαν εκεί. Πρώτος στην Β κατηγορία αναδείχτηκε ο Κατσιώτης με 42/50, δεύτερος ο Χριστοφοράτος με 41/50 και τρίτος ο Μιρμιγκίδης με 40/50. Στον αγώνα συμμετείχαν και σκοπευτές που ήθελαν να καταταχθούν σε κατηγορία, όπου διακρίθηκαν ο Σταμάτης με 42/50, ο Γκούλι με 41/50 και ο Μοραϊτης με 40/50, όπου θα αγωνίζονται πια στην Α κατηγορία έχοντας πιάσει το όριο των 40 δίσκων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα