Με ξεκάθαρη νίκη ο Χατζηγιάννης πήρε το χρυσό στον 8ο αγώνα σκητ του Κυπέλλου ΣΚΟΕ στη Σπάρτη

By

Το Κύπελλο ΣΚΟΕ μεταφέρθηκε στη Νότια Ελλάδα και τον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης για να πραγματοποιηθεί το περασμένο Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου ο όγδοος (8ος) αγώνας σκητ Β-Γ κατηγορίας. Ο αγώνας σκητ διεξήχθη στο σκοπευτήριο του διοργανωτή ομίλου στη Σελλασία Λακωνίας με 26 σκοπευτές όλων των κατηγοριών να δίνουν το παρόν.

Μία ιδιαίτερη συμμετοχή εκτός συναγωνισμού υπήρξε στον αγώνα, αυτή του Ιρανού Πρόσφυγα Takaloo Farhad, ο οποίος είναι πρωταθλητής στη χώρα του και έχει επιλεγεί από τη ΔΟΕ με τη στήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Πρώτος στην κατηγορία Β αναδείχτηκε ο Χατζηγιάννης Αντώνιος του ΟΦΚΟ, ο οποίος δεν σταμάτησε να κερδίζει! Βγήκε πρώτος στους προκριματικούς με επίδοση 102/125, πρώτος στον ημιτελικό καθώς και στην διαδικασία της κατάκτησης του χρυσού στον τελικό. Την πρώτη θέση στη Γ κατηγορία κατέκτησε ο Δαριώτης Σαράντος του ΣΟΣΠΑΡΤΗΣ και ο Κοπίτας Νικόλαος (ΣΟΣΠΑΡΤΗΣ ) αναδείχτηκε στην κατηγορία των εφήβων.

Τα αποτελέσματα του αγώνα φαίνονται αναλυτικά στον πίνακα:

apotel-kypello-skoe-skeet

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα