Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Πανελλήνιος Αγώνας Λειόκανου στα Φάρσαλα!

By

Ικανοποιήθηκαν στο μέγιστο οι προβλέψεις όλων πως στα Φάρσαλα, την Κυριακή που μας πέρασε, 9 Ιουνίου, θα διεξαγόταν ένας πολύ επιτυχημένος αγώνας σκοποβολής IPSC για το αγώνισμα του λειόκανου. Και μάλιστα δεν ήταν απλά επιτυχημένος αλλά σύμφωνα με τις εντυπώσεις των σκοπευτών που συμμετείχαν, αυτός ο πανελλήνιος αγώνας ανήκει στους καλύτερους πανελλήνιους λειόκανου των τελευταίων ετών.

Βέβαια σε αυτό βοήθησε και το σκοπευτήριο μιας και όπως είχαμε αναφέρει παλιότερα, ενδείκνυται για το αγώνισμα του λειόκανου, το οποίο σε συνδυασμό με την πολύ καλή οργάνωση του αγώνα και τα καινούργια υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στα στάδια, στοιχεία που οφείλονται στον διοργανωτή σύλλογο των Φαρσάλων (Ο.Π.Σ.Φ), μας έδωσαν έναν όμορφο αγώνα.

Οι συμμετοχές κυμάνθηκαν σε υψηλό επίπεδο, κάτι που κρίνεται ως θετική εξέλιξη για το αγώνισμα του λειόκανου, με τους συμμετέχοντες σκοπευτές να αφήνουν θετικά σχόλια και για τη σχεδίαση των σταδίων του αγώνα, γεγονός που δείχνει πως άπαντες τον ευχαριστήθηκαν. Εν ολίγοις, ο διοργανωτής σύλλογος έκανε πολύ καλή δουλειά παρουσιάζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τέλος, παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑ ΣΤΑΔΙΟ

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα