Με ικανοποιητική συμμετοχή το «Κύπελλο Μακεδονίας»

By

Με τη συμμετοχή 77 σκοπευτών και σκοπευτριών και κατακλύζοντας όλες τις κατηγορίες (ΑΓΕΝ) σε πιστόλια και τουφέκια, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες αεροβόλων όπλων με επωνυμία «Κύπελλο Μακεδονίας» στο ανακαινισμένο σκοπευτήριο του Στρατοπέδου «Π.Μελάς» στη Θεσσαλονίκη.

Ιδιαίτερη αφοσίωση δείχνουν οι άνδρες στο αεροβόλο πιστόλι αφού η κατηγορία τους ήταν η πολυπληθέστερη με 23 αγωνιζόμενους σκοπευτές. Την πρωτιά κέρδισε ο Μαλγαρινός Κων/νος (ΕΣΚΟΘ) με επίδοση 575/600 και 17 κεντρικά δεκάρια. Τον ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Κορακάκης Αναστάσιος (ΩΡΙΩΝ) με 571/600 έχοντας πετύχει 16 δεκάρια. Τη νικητήρια τριάδα συμπλήρωσε ο  Καλογιαννίδης Χρήστος (ΕΣΚΟΘ) με βαθμό επίδοσης 565/600 πετυχαίνοντας 14 δεκάρια.

Οι γυναίκες στα αεροβόλα πιστόλια που συμμετείχαν στο Κύπελλο Μακεδονίας ήταν 15, με τη Ζαφειρίδη Μιχαέλα (ΜΠΟΥΝΤΟ) να ξεχωρίζει στην πρώτη θέση με 371/400. Στη δεύτερη θέση του βάθρου ανέβηκε η Πολόσκα Έντα (ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ) με 364/400 και στην τρίτη η σκοπεύτρια του ΩΡΙΩΝ Ζήση Δήμητρα με επίδοση 363/400.

Μόνο δύο σκοπευτές πλαισίωσαν την κατηγορία των εφήβων από τον σύλλογο του ΩΡΙΩΝ, με τον Κορακάκη Διονύση να πετυχαίνει 559/600 και τον Κωνσταντίνου Φώτιο 545/600. Η κατηγορία των νεανίδων ανέδειξε την Εφραιμίδου Κασσάνδρα (ΩΡΙΩΝ) με 359/400 και μόλις με ένα βαθμό λιγότερο η Νίτσα Ζωή (ΕΣΚΟΘ) με 358/400 βρέθηκε στη δεύτερη θέση και η Καραηλία Καλλιόπη-Ειρήνη (ΦΙΛΙΠΓΙ) στην τρίτη θέση με 350/400.

Ο Σταυρίδης Αλέξανδρος (ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ) πέτυχε επίδοση στο αεροβόλο τουφέκι 605,7 δίνοντάς του την πρώτη θέση η έκτη βολή καθώς ισοβάθμησε με τον Ζήση Ευάγγελο (ΩΡΙΩΝ) καταλήγοντας εκείνος στη δεύτερη θέση με την ίδια βαθμολογία. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Καρπίδας Θεόδωρος (ΩΡΙΩΝ) με 605,0 που οι επιδόσεις του καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν πάνω από 100,0. Η κατηγορία των γυναικών ανέδειξε την έμπειρη Βασιλούδα Ελένη (ΣΚΟΑΑΠΘ) με επίδοση 408,0, την ακολούθησε η Τσιόνογλου Μαρία (ΑΡΧΕΛΑΟΣ) με 403,7 και στην τρίτη θέση βρέθηκε η Ναλτσίδου Κων/να με 397,1.

Όσον αφορά το αεροβόλο τουφέκι των εφήβων, ο Τσακίρης Παντελής (ΕΣΚΟΘ) ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με επίδοση 589,8, τον ακολούθησε ο Καϊάφας Νικόλαος (ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ) με 575,3 και στην τρίτη θέση ανέβηκε ο Σταυρουλάκης Πέτρος (ΩΡΙΩΝ) με 567,9. Οι νεάνιδες των αεροβόλων τουφεκιών που ανέβηκαν στο βάθρο ήταν η Γυναικοπούλου Ευγενία (ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ) με επίδοση 394,2, η Βαρδαλή Γεωργία (ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ) με 382,9 και τέλος η Σιδηροπούλου Μαρία (ΦΙΛΙΠΓΙ) με 382,2.

[tabgroup][tab title=»ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ»]

ΑΠΑ

ΑΠΓ

ΑΠΕ

ΑΠΝ

[/tab][tab title=»ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥΦΕΚΙ»]

ΑΤΑ

ΑΤΓ

ΑΤΕ

ΑΤΝ

[/tab][/tabgroup]

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα