Με ιδιαίτερες τιμές οι ετήσιοι σκοπευτικοί επετειακοί αγώνες σταθερού στόχου των Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας

By

Σε ένα σκοπευτικό τριήμερο (Παρασκευή 30 Οκτωβρίου – Κυριακή 01 Νοεμβρίου) με ιδιαίτερες τιμές πραγματοποιήθηκαν οι πανελλήνιοι επετειακοί αγώνες Α κατηγορίας και οι αγώνες πρωταθλήματος 2015 των Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας σταθερού στόχου 25 μέτρων στο σκοπευτήριο Σελλασίας στην Σπάρτη με πανδαισία διοργανωτών! Αναφορικά στη διοργάνωση συμμετείχαν οι: Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης, Σκοπευτικός Όμιλος «Ο Νίκανδρος», Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Γυθείου, Πολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος Μάνης «Το Ταίναρο», Σκοπευτικός Όμιλος Επιδαύρου Λημιράς «Ο Δωριεύς», η Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάρτης.

Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη των τριών Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, Παναγιώτη Βλαχάκου, Χριστόδουλου Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψού, οι οποίοι έπεσαν για την πατρίδα την 30η προς 31η Ιανουαρίου 1996 στα Ίμια.

Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν σε αίθουσα ξενοδοχείου χαιρετισμοί από τον εκπρόσωπο του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Διοικητή της ΥΦΑΑ, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Γεωργακόπουλο Διονύσιο και τον Πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης, Τζανάκο Ιωάννη. Ως κεντρικός ομιλητής ο εκπαιδευτικός και πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Λακωνίας, Δημήτριος Μιχαλάκος, αναφέρθηκε στα γεγονότα της 30-31 Ιανουαρίου 1996 στα Ίμια, έγιναν οι απονομές στους νικητές, ανταλλαγή αναμνηστικών και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τριών Αξιωματικών. Έπειτα οι διοργανωτές παρέθεσαν επίσημο γεύμα.

Το παρόν στις εκδηλώσεις έδωσαν πλήθος σημαντικών προσώπων, ανάμεσά τους ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Διοικητής του ΚΕΕΜ Σπάρτης, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, ο Αστυνομικός διευθυντής Λακωνίας, το μέλος του Δ.Σ. της ΣΚΟΕ και προπονήτρια σκοποβολής Ζαχαρούλα Μπίρη, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και οι πρόεδροι των σκοπευτικών ομίλων.

Παρά τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε, υπάρχουν άνθρωποι που προσφέρουν και αναφερόμαστε στους Γεωργία και Δημήτριο Καλοειδή, από την Πετρίνα Λακωνίας, οι οποίοι και ανέλαβαν τα έξοδα του αγώνα, που έφτασαν τα 7.000 ευρώ. Ενώ η αθλοθέτηση του αγώνα έγινε από τον ΟΝΑ του Δήμου Σπάρτης. Το Δ.Σ. του ΣΟΣπάρτης σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα σε ένδειξη ευγνωμοσύνης στα πρόσωπα των Δημητρίου και Γεωργίας Καλοειδή, να ονομάσει την αίθουσα εκδηλώσεων του σκοπευτηρίου Σελλασίας σε Αίθουσα Δημητρίου και Γεωργίας Καλοειδή και να τους απονείμει ειδική πλακέτα.

[tabs][tab title =»ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ»]

 

 

apotel-kpa

apotel-kpa2

[/tab][tab title =»ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ»]

apotel-pkpa

[/tab][tab title =»ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΑΧΕΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ»]apotel-ptg

 

[/tab][tab title =»ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΠΟΡ ΕΦΗΒΩΝ»]

apotel-sporte

 

[/tab][tab title =»ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΠΟΡ ΝΕΑΝΙΔΩΝ»]

apotel-sportn

[/tab][tab title =»ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΠΟΡ ΓΥΝΑΙΚΩΝ»]

apotel-sportg

[/tab][/tabs]

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα