Με επιστολή του Πρόεδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Shotgun στη Μόσχα

By
Πρόκειται να συμμετάσχουν 640 αθλητές, οι οποίοι θα αγωνιστούν για 22 μετάλλια μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου.

Ξεκίνησε επίσημα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Shotgun στο σκοπευτήριο Fox Lodge στη Μόσχα, όπου θα φιλοξενηθούν όλα τα αγωνίσματα με τους 640 αθλητές από 76 χώρες, συμπεριλαμβανομένου της νέας κατηγορίας, μεικτό, που εγκρίθηκε πρόσφατα από την ISSF και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για την ένταξή της στο Ολυμπιακό Πρόγραμμα του Τόκιο 2020.

Ο Πρόεδρος της ISSF, Olegario Vazquez Raña, δήλωσε στην τελετή έναρξης την ευγνωμοσύνη της ISSF προς τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ένωσης Σκοποβολής και Αντιπρόεδρο της ISSF, Vladimir Lisin, για την εξαιρετική προετοιμασία του πρωταθλήματος.

Η έκπληξη της τελετής έναρξης ήταν η επιστολή του Προέδρου της Ρωσίας, Vladimir Putin, ο οποίος εξέφρασε πως η Ρωσία δίνει μεγάλη προσοχή στην ανάπτυξη των αγωνισμάτων της σκοποβολής.

[blockquote style=»2″]

Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για τους θριάμβους και τις επιτυχίες των πρωταθλημάτων μας και είμαστε πρόθυμοι να προωθήσουμε περαιτέρω αυτό το θεαματικό άθλημα. Είμαστε πραγματικά ευτυχείς να φιλοξενούμε στη χώρα μας τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου και είμαι βέβαιος ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τα υψηλότερα πρότυπα.

[/blockquote]

 Αύριο ξεκινά το αγωνιστικό μέρος με το τραπ και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες μέσω διαδικτύου.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα