Μεγάλη προσέλευση σκοπευτών στον αγώνα αεροβόλων από τον ΝΙΚΑΝΔΡΟ

By

Πληθώρα σκοπευτών συμμετείχε στους αγώνες Α κατηγορίας στα αεροβόλα όπλα που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Μάνης «Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ» στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα, με τους σκοπευτές στο σύνολό τους να φθάνουν τους 58!

Με επίδοση 576/600 και είκοσι δεκάρια πήρε την πρώτη θέση ο Γεωργακόπουλος Διονύσης (ΕΓΣ-ΕΛΑΣ) στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών, τον ακολούθησε ο Τσαχάκης Χάρης (ΖΕΥΣ) στη δεύτερη με επίδοση 571/600 και δύο λιγότερα δεκάρια ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Εμενίδης Άλκης (ΖΕΥΣ) με 560/600 και δώδεκα δεκάρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατηγορία των ανδρών ήταν η πολυπληθέστερη με 35 σκοπευτές να αγωνίζονται.

Η κατηγορία των γυναικών ανέδειξε την Μιχελάκου Σταυρούλα (ΣΟΕΛ) με την πολύ καλή επίδοση 381/400 καταφέρνοντας να πετύχει εννέα δεκάρια. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Τσαντούλα Πηνελόπη (ΠΣΕ) με επίδοση 368/400 και το χάλκινο η Αθανασοπούλου Γεωργία (ΑΣΣΕΕΑΣ) με 362/400. Στις νεάνιδες υπήρξαν μόνο δύο συμμετοχές, με την Χίου Παναγιώτα από τον Σ.Ο.Σπάρτης και την Λυκιαρδοπούλου Ελεάνα (ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ) με αντίστοιχες επιδόσεις 329/400 και 298/400.

Το αεροβόλο τουφέκι προσέλκυσε λιγότερους αθλητές. Η κατηγορία των ανδρών ανέδειξε τον Δήμου Αντώνη (Π.ΜΕΛΑΣ) με επίδοση 587.3, έπειτα στη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο φόρεσε ο Βασιλείου Νίκος (ΣΚΟΛ-ΕΛΑΣ) με 584.9 και τέλος στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Αναστασόπουλος Τάσος (ΠΣΕ) με 574.9.

Η κατηγορία των γυναικών κατάφερε να συγκεντρώσει μόνο δύο συμμετοχές, αυτές των Βάρσου Νίκη (ΓΣΚ) και Παπαχρήστου Βασιλική (ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ-ΕΛΑΣ) με αντίστοιχες επιδόσεις 405.4 και 404.6. Ενώ η κατηγορία των εφήβων μόνο του Βερτούδου Κώστα (ΠΑΣ-ΕΛΑΣ) με επίδοση 556.1.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα:

[tabgroup][tab title=»ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΑΝΔΡΩΝ»]15.9.2013_AER_P_A[/tab][tab title=»ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ»]15.9.2013_APOTEL_A_P_GN[/tab][tab title=»ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΑΝΔΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ»]15.9.2013_APOTEL_A_T_AGE[/tab][/tabgroup]

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα