αγώνας α κατηγορίας αεροβόλων όπλων νικανδρος

Μεγάλη απήχηση ο αγώνας Α κατηγορίας αεροβόλων όπλων από τον ΝΙΚΑΝΔΡΟ

By
Μεγάλος αριθμός σκοπευτών συμμετείχε στον αγώνα αεροβόλων όπλων Α κατηγορίας που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Μάνης «Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ» την περασμένη Κυριακή στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.

Η διοργάνωση είχε μεγάλη απήχηση σύμφωνα με τα δεδομένα των τελευταίων ετών, καθώς έχουν αρχίσει να συμμετέχουν ολοένα και περισσότεροι αθλητές στη σκοποβολή, κάτι που φάνηκε σε αυτόν τον αγώνα, όπως επίσης και στον αγώνα Α κατηγορίας του Σκοπευτικού Ομίλου Περιστερίου «ΕΨΙΛΟΝ» στις αρχές του Οκτώβρη. Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενες δημοσιεύσεις, οι κατηγορίες παίδων Α και Β χαίρουν ανάπτυξης γεγονός που οφείλεται στα ολυμπιακά μετάλλια της Άννας Κορακάκη. Ωστόσο αισθητή έγινε η απουσία παλιών και έμπειρων «ντουφεκάδων».

Οι νικητές των κατηγοριών

Όσον αφορά τα αποτελέσματα του αγώνα, πρώτος στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών κατατάχθηκε ο Εμενίδης Άλκης (ΖΕΥΣ) με επίδοση 567/600, στις γυναίκες η Μιχελάκου Σταυρούλα (ΣΟΕΛ) με 375/400, στους εφήβους ο Μούστος Κώστας (ΓΣΚ) με 520/600 και στις νεάνιδες η Λυκιαρδοπούλου Ελεάνα (ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ) με 336/400.

Τα χρυσά στα αεροβόλα τυφέκια πήγαν στον Βερτούδο Κώστα (ΠΑΣ-ΕΛΑΣ) με 608.0 που αγωνίζεται στους άνδρες, στον Δράκο Μιχάλη (ΓΣΚ) με 590.5 στους εφήβους, στην Παπαχρήστου Βασιλική (ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ-ΕΛΑΣ) με 411.1 η οποία αγωνίζεται στις γυναίκες και στις έφηβες το χρυσό πήρε η Μακράκη Μαρούσα (ΖΕΥΣ) με 395.1.

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή 33 μικρών ηλικιακά αθλητών στις κατατάξεις των παίδων Α και Β, με την ομάδα της δύναμης της Σκοπευτικής Λέσχης ΖΕΥΣ να ανήκει στις πολυπληθέστερες ομάδες, αφού σε αριθμό παίδων έφτασε κάπου κάτω από τη μέση (13) των συνολικών συμμετοχών των δύο αυτών κατατάξεων. Το χρυσό στο παίδων Α κατέκτησε ο Λουκόπουλος Ηλίας (ΠΑΟ) με 410.3 και ο Κουρουμπέτσης Κώστας (ΓΣΚ) στο παίδων Β με 395.9.

[tabs][tab title =»ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΑΝΔΡΩΝ»]

apotel-nikandros

 

[/tab][tab title =»ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΝΕΑΝΙΔΩΝ»]

apotel-nikandros-2

[/tab][tab title =»ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΕΦΗΒΩΝ»]

apotel-nikandros-3

[/tab][tab title =»ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΥΦΕΚΙΟ ΑΝΔΡΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ»]

apotel-nikandros-4

[/tab][tab title =»ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΥΦΕΚΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ»]

apotel-nikandros-5

[/tab][tab title =»ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΥΦΕΚΙΟ ΠΑΙΔΩΝ Α & Β»]

apotel-nikandros-6

[/tab][/tabs]

 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα