Μίτας-Σακελλαρόπουλος-Μαυρομμάτης η νικητήρια τριάδα της Α1 του Κυπέλλου σκητ

By

Ραντεβού στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας έδωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιουλίου 35 σκοπευτές του σκητ για να αγωνιστούν για το Κύπελλο ΣΚΟΕ στις κατηγορίες Α1, Α, Β, Γ.

Πρώτος στην κατηγορία Α1 αναδείχτηκε ο Μίτας Ευθύμιος (ΒΑΡΔΑΣ) με επίδοση κύριου αγώνα 122/125, έχοντας τρεις τέλειες 25άδες. Η καλύτερη επίδοση του Μάκη στον τελικό του χάρισε την πρώτη θέση έναντι του Σακελλαρόπουλου Νίκου (ΟΣΦΠ), ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο της διοργάνωσης με επίδοση κύριου αγώνα 118/125. Τη νικητήρια τριάδα συμπλήρωσε ο Μαυρομμάτης Νίκος (ΣΚΟΛΕΚ) με επίδοση κύριου αγώνα 121/125.

Στην Α κατηγορία διακρίθηκε ο Γκούζος Φαέθων (ΣΚΟΛΕΚ) με επίδοση 118/125, ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Κοκόσης Ευάγγελος (ΠΣΕ) με 116/125 και στην τρίτη ο έφηβος Χαλκιαδάκης Χαράλαμπος (ΒΑΡΔΑΣ) με 116/125. Στη Β κατηγορία ο Τσόπελας Αθανάσιος (ΑΕΤΟΣΑΛΠ) αν και έφηβος απέδειξε στον τελικό ότι η πρώτη θέση του ανήκει πετυχαίνοντας στον κύριο αγώνα επίδοση 100/125. Στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο βετεράνος Κορεντζέλης Νίκος (ΟΦΚΟ) με 113/125 επίδοση κύριου αγώνα και τη νικητήρια τριάδα συμπλήρωσε ο Ψιλόπουλος Βασίλειος (ΒΑΡΔΑΣ) με επίδοση κύριου αγώνα 106/125. Η Γ κατηγορία ανέδειξε τον Μασελή Κων/νο (ΠΣΕ) και στη δεύτερη θέση τον Στεφανίδη Ευθύμιο (ΠΑΡΝΗΣ).

Διπλό μετάλλιο παρέλαβε ο Χαλκιαδάκης Χαράλαμπος (ΒΑΡΔΑΣ), ο οποίος κέρδισε την πρώτη θέση της κατηγορίας των εφήβων. Δεύτερος αναδείχτηκε ο Πετρόπουλος Μάριος (ΟΣΚΔΩΔΕΚ) και τρίτος ο Γότσης Βασίλειος (ΠΑΡΝΗΣ). Διπλές διακρίσεις και για την κατηγορία των βετεράνων όπου ο Κορεντζέλης Νίκος (ΟΦΚΟ) κέρδισε την πρώτη θέση και ο Στεφανίδης Ευθύμιος (ΠΑΡΝΗΣ) τη δεύτερη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα:

KYPELLO_SKEET_MALAKASA

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα